logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano La Liga: Overbevisende spanske giganter, Sevillas dobbelte kollaps og fremkig mod El Derbi

Mediano La Liga: Overbevisende spanske giganter, Sevillas dobbelte kollaps og fremkig mod El Derbi

Medianos La Liga-magasin tager i denne uge en europæisk svingom med de tre spanske CL-hold og runder et par af emnerne fra sidste weekends kampe, før vi slutter af med et fremkig mod weekendens Madrid-derby.

Af Adam Møller Gomaa

Udsendelsen i artiklen er sponsoreret af LeoVegas Sport og Travel Sense.  

De spanske storhold, Barcelona og Real Madrid, fik sikret sig fantastiske udgangspunkter i de to holds respektive Champions League-kvartinaler tirsdag og onsdag. Sevilla begyndte godt mod Bayern München, men kollapsede til sidst. I Medianos La Liga-magasin, som lægger sig i slipstrømmen af Champions League-kampene i midtugen, tager jer igennem alle tre spanske holds kampe i denne udsendelse, hvor vi lægger ud med at vende nogle af emnerne fra sidste weekends kampe og slutter af med et fremkig mod El Derbi, som venter på søndag.

Dagens gæster er akademitræner og analytiker i Lyngby, Jonathan Hartmann, og freelancejournalist og fodboldkommentator, Morten Glinvad, som har friske, spanske appelsiner i turbanen efter at have kommenteret Sevilla–Barcelona i weekenden og set Malaga-Villarreal i søndags.

Du kan høre ugens udsendelse her: 

Hør også sidste uges udsendelse, hvor vi havde Jonathan Hartmann i studiet, mens Simon Pallesen, som er journalist og bosiddende i Malaga, gav en feltrapport fra solkysten, hvor solen i denne sæson dog ikke har kastet mange stråler på fodboldklubben. 

Den udsendelse finder du her: 

Det her er vores ugentlige magasin, hvor der er både tilbageblik, fremkig og tematiserede samtaler og analyser af spansk fodbold. Denne La Liga-podcast er sponseret af LeoVegas Sport og Travel Sense, og det er takket være dem, at vi kan give jer et La Liga-magasin hver uge. Hos LeoVegas Sport kan man spille live på alle kampe, og vil man sætte sin La Liga-viden på spil, kan man besøge leovegas.dk og under sport finde La Liga. Har man lyst til at spille på La Liga i den kommende weekend, så tag at gør det inde på LeoVegas Sport. Partner på udsendelsen er også Travel Sense, som giver 10% rabat på alle rejser til Barcelona, Atlético Madrid og Real Madrid-kampe, hvis du bruger koden ”mediano”, når du bestiller online.

Som Mediano lytter har man nu også mulighed for at komme på en La Liga tur. Du og dine venner får mulighed for at se Barcelona løfte den pokal, som de fleste af os nu er sikre på, at de skal løfte, når de spiller sæsonens sidste hjemmekamp mod Real Sociedad - og her er altså en særlig rabat at finde til kunder hos LeoVegas Sport. Man kan gå ind på travelsense.dk og læse mere. Men man skal skynde sig, for der er et begrænset antal pladser. Find kampen her

Og for en god ordens skyld: LeoVegas Sport og Travel Sense har ikke indflydelse på indholdet. Det er ikke skjult reklame. Vi er faktisk stolte af vores partnere på Mediano. Uden partnere, intet Mediano. Det er vores model.

Ugens udsendelse rundes af med sandt eller falsk, som i denne uge er en ren special omkring den kommende weekends Madrid-derby.

I udsendelsen kan du bla. høre vores bud på:

·      Om Malaga er døde og begravede trods weekendens sejr. 

·      Hvordan i alverden Villareal kunne tabe til Malaga. 

·      Hvad der ændrede sig for Barcelona, da Messi kom ind mod Sevilla. 

·      Om Barcelona allerede nu skal begynde at forberede sig til et liv uden Messi. 

·      Om Barcelona ligner et hold, der kan leve op til favoritværdigheden og vinde CL. 

·      Om Sevilla har en chance mod Barcelona i Copa del Rey-finalen senere på måneden. 

Foto: Getty Images/Emilio Andreoli

Mediano Preview: Hvordan rejser City sig efter den her?

Mediano Preview: Hvordan rejser City sig efter den her?

Mediano PL: Danskere i centrum, Chelsea misser top fire og City bliver mestre mod United

Mediano PL: Danskere i centrum, Chelsea misser top fire og City bliver mestre mod United