logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Bootroom, Legends eller VM – hvem vil hjælpe os med at lave mere indhold?

Bootroom, Legends eller VM – hvem vil hjælpe os med at lave mere indhold?

Skal din virksomhed være med på Mediano-vognen? Vi har masser af godt indhold stående på lager, men vi mangler stadig partnere, der kan hjælpe os med at formidle det frem til lyttere og seere, der gerne vil have mere.

Fik du hørt den første udsendelse om Superligaens største øjeblikke?

Har du set Mediano Bootroom på Youtube?

Eller glæder du dig bare til VM og 75 timers indhold fra Medianos studier?

Det her er en artikel om vores model på Mediano. Det er også en artikel om, hvordan vi finansierer vores indhold. Og så er det en invitation til dialog med mulige partnere.

Mediano er stadig en forholdsvis ny medievirksomhed. Vi har netop rundet endnu en milepæl, så vi nu har 100.000 afspillede episoder bare på podcast hver uge. Vi forventer 4 millioner lyttede episoder i 2018, men vores model er stadig ny.

Vores lyttere og seere er typisk unge (22-45 år), typisk mænd og ofte placeret i de større byer. Det er det, man normalt kalder en særdeles attraktiv målgruppe.

Vi er heldigvis også en af de forholdsvis få podcast-virksomheder, der har været i stand til at lave en bæredygtig forretningsmodel, så vi stadig findes her 2 år efter, at vi gik i gang med EM i fodbold 2016. Vi opretter arbejdspladser, hvor andre medievirksomheder nedlægger dem. Vi er i god dialog med Dansk Journalistforbund, så vi forhåbentlig i løbet af 2018 kan indgå overenskomst med vores medarbejdere.

Og vi forsøger at afsøge andre platforme med video-indhold, live-stream og events, for at nå ud til brugerne der, hvor de er og ingen andre kan nå dem. Vores model er 100 procent transparent og 100 procent partner-finansieret.

Logo - collage.PNG

Alt det indhold vi laver til nu over 100.000 brugersessions om ugen, kan kun lade sig gøre fordi vores partnere har set lyset i, at fortælle deres budskab 1-1 med målgruppen i op mod en time ad gangen. Vi har ingen hyldevarer, vi udarbejder alle vores integrationer fra bunden og i tæt samarbejde med kunden med respekt for brand, målgruppe og budskab, for kun sådan lykkes vi med at skabe en succes.

Derfor denne artikel. Stik lige hånden op, hvis du eller din virksomhed gerne vil høre lidt mere om, hvad det der podcast og youtube er for noget. Og hvad det koster.

Superligaens største øjeblikke

Her et par eksempler:

Vi har lavet en ny kanal om fodboldens legender og Superligaens største øjeblikke. ’Mediano Legends’ hedder kanalen. To unge dygtige journalister, Anders Ryehauge og Lasse Klinke, viste med historien om Herfølges sensationsmesterskab i 2000, hvad fortællingen på lyd kan. Du kan læse og høre om udsendelsen her.

Det første afsnit er ude. 8-10.000 har hørt det og brugt op imod en god time på det – og taget meget flot imod det. På lager ligger fortællinger om Silkeborgs guld i 1994, om Brøndbys næsten-nedrykning i Horsens, om Lyngbys konkurs og der er taget hul på fortællingerne om Zumas saksespark og flere andre fortalt gennem nøglepersoner.

Men vi har ikke nogen partner, og vi vil gerne kunne betale for virkelig god journalistik, der fik rigtigt mange rosende ord med på vejen. Det kræver en partner, der gerne vil associeres med alle de lyttere, der bruger timer på dette indhold.

Indholdet er klart. Men vi venter med at udsende det, fordi vi gerne vil kunne finansiere de stærke udsendelser for de, der har skabt det. Det er i sagens natur også vejen til at kunne fortsætte med at lave mere af den slags indhold fremover. Så tag fat i os, hvis du vil i kontakt med de lyttere, der bruger lang tid og har en stærk relation til dette indhold.

Bootroom på Youtube

Jonathan Hartmann laver taktiske analyser af Superligaens store kampe, Champions League-afgørelserne og er klar til VM.

Bruger du eller din virksomhed mange penge på pre- og post- rolls med meget lille effekt, så kan native være løsningen. Vores kommende partner på Bootroom bliver integreret i et unikt format, som giver alle VM-sultne danskere indhold de ikke får andre steder. Mediano Bootroom har nået 4.500 seere pr. afsnit, og vi forventer pæn vækst under VM. 

Seerne fortæller os, at de gerne vil have mere af dette indbold, og vores kommende partner opnår en top-of-heart position hos målgruppen for at være den, der får meget mere nyskabende indhold ud til brugere - brugere, der meget gerne vil have mere analytisk og dybdegående indhold?

Her kan du se et eksempel fra Mediano Bootroom:

Sådan bliver du VM partner

Eller hvad med at være partner på vores generelle dækning af VM med mere end 75 timers, forhåbentlig 100 timers indhold om VM. Vi sender podcast hver morgen 40 dage i træk plus vi laver masser af indhold op til VM.

Hvis vi laver et morgenshow hver morgen kl. 8, kunne vi have kaffelyd i baggrunden, vi kunne have morgensnack på bordet med en tydelig italesættelse af partnerskabet. Vi fortæller meget om vores partnere i vores udsendelser, fordi uden dem kunne vi ikke lave indhold. Sat på spidsen har vi flere gange sagt, at vi kan lave alle vores VM-udsendelser under en parasol i Bauhaus og vise det på billeder. Det afgørende er, at vi taler om VM, som vi gør i studiet – analysen er den samme – men Bauhaus ville opnå en tydelig iscenesættelse, som forhåbentlig er mere værdifuld end en flimrende tv-reklame i en generel råbekonkurrence. Og nej, vi analyserer ikke parasoller, men fodbold.

Vores hovedpartnere på VM er Oddset og Arbejdernes Landsbank. Begge virksomheder har været med længe på Mediano og har set værdien af at kommunikere på denne måde med en yngre, attraktiv målgruppe i nye mediemodeller.

Priser fra 50.000 kroner

De nævnte aftaler koster fra 50.000 kroner til 200.000 kroner i samlet pris. Aftalerne kan variere meget afhængig af, hvor stor volumen (antal udsendelser), man aftaler. Men vi vil helst undgå kortvarige aftaler, fordi det forstyrrer vores lyttere og seere - og det svækker værdien for partnerne. Man vil under VM opnå en kontakt med lyttere og seere gennem anslået små 500.000 bruger-sessions på i gennemsnit cirka en halv time (det er anslået, men formentlig konservativt skønnet – brugerdata fra iTunes og Soundcloud dokumenterer ikke længden af lytningen).

Til vores lyttere og seere: Vi har valgt, at vores indhold skal være gratis. Det er vores overbevisning, at det er den mest bæredygtige vej til den her type kvalitetsindhold i fremtidens mediebillede. Men det kræver så også, at vi har vores partnere integreret i indhold – i fuld respekt for markedsføringsloven. Derfor har vi også haft og afsluttet en særdeles konstruktiv dialog med Forbrugerombudsmanden om, hvordan vi sikrer fuld transparens.

Kontakt os på kontakt@mediano.nu, ring på 3089 8806 eller skriv direkte til vores kommercielle Chef Peter Sindahl på sindahl@mediano.nu, hvis du vil høre mere om vores tilbud. Han kan også fortælle om håndbold, VM i ishockey, E-sport, Formel 1, cykling og meget andet på Mediano.

Vores dækning af VM er gået igang i dag. Se den første artikel og hør den første udsendelse om VMs favoritter her.

Foto: Getty Images

VM Special # 2: Tæt på Rusland, Putin og et sted, hvor sport og politik for alvor bliver blandet

VM Special # 2: Tæt på Rusland, Putin og et sted, hvor sport og politik for alvor bliver blandet

VM Special # 1: Så åbner Mediano vores VM-studie. Her er den første af mere end 50 udsendelser om VM

VM Special # 1: Så åbner Mediano vores VM-studie. Her er den første af mere end 50 udsendelser om VM