logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano PL: Den store sæsonafrunding - og lidt om FA Cup-finalen

Mediano PL: Den store sæsonafrunding - og lidt om FA Cup-finalen

Her er den store sæsonafrunding fra Mediano PL, hvor vi taler sidste spillerunde igennem og også ser frem mod FA Cup-finalen. Vi gør status over sæsonen, blandt andet ved at give et bud på årets hold og årets flop-hold.

Af Adam Møller Gomaa

Udsendelsen i artiklen er sponsoreret af Oddset fra Danske Spil. Hvis der optræder odds i samtalen, stammer disse fra Oddset. 

Premier League-sæsonen 2017-2018 er ovre, og Mediano PL er her på banen med sæsonens sidste udsendelse, hvor der naturligvis både skal tales hold, spillere og managere, og derudover laver vi årets hold og uddeler andre kåringer - blandt andet en til sæsonens kedeligste mandskab. Derudover ser vi frem mod FA Cup-finalen, som spilles på lørdag og står mellem Chelsea og Manchester United. 

Vi samler op på en sæson, hvor Manchester City er blevet suveræne mestre, og hvor vi måtte sige farvel til Swansea, West Bromwich og Stoke. Derudover efterbehandles sidste spillerunde, hvor Harry Kane gjorde, hvad han kunne for at indhente Mohamed Salah, men det var ikke nok for at nå den nu historiske egypter.

I panelet siddet FC Roskilde-angriber Morten Nielsen, som kommer med en frisk scoring fra weekenden og som tidligere har været på kontrakt i Chelsea og HIKs Jonas Hebo Rasmussen, der i sine yngre dage var at finde i Arsenal. 

Du kan høre ugens udsendelse her:

Hør også vores dugfriske VM Special om England og om stjernerne fra Premier League, som skal til VM. Den udsendelse finder du her:

Udsendelserne i artiklen her er sponsoreret af Oddset, som er en af Medianos faste og gode samarbejdspartnere og sponsorer. Oddset betaler for at være med, og her på Mediano er vi stolte af vores partnere. Kan du lide Mediano, kan du forhåbentligt også lide vores sponsorer. Firmaer som Danske Spil, der står bag Oddset, er grunden til, at Mediano findes i det omfang, vi gør. Og de er grunden til, at vores brugere får gratis indhold, så en stor tak til Oddset for, at vi kan lave en masse fedt indhold om engelsk fodbold på Mediano.

I sæsonens sidste Mediano PL kan du desuden høre eksperternes vurdering af: 

  • Hvilke hold, der skifter manager frem mod næste sæson.  
  • Hvilke nye managere, vi kan forvente at se i Premier League i næste sæson.
  • Om Manchester City kommer til at sidde på tronen i årene frem. 
Odd.st/mediano

Foto: Getty Images/Laurence Griffiths

VM Special #6: Englands trup og VMs Premier League-stjerner

VM Special #6: Englands trup og VMs Premier League-stjerner

Mediano Bulibold med sæsonafslutning, årets hold og nedrykningssnak

Mediano Bulibold med sæsonafslutning, årets hold og nedrykningssnak