logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

VM Special # 12: Eksperternes bud: Disse fire danske spillere trækker nitten på mandag

VM Special # 12: Eksperternes bud: Disse fire danske spillere trækker nitten på mandag

Den første af to testkampe inden VM spilles lørdag i Stockholm. Vi ser nærmere på Åge Hareides puslespil frem mod kampen og den efterfølgende deadline for udvælgelsen af de 23 spillere, der skal til Rusland

Af Jacob Staehelin

Nedtællingen til VM er inde i den afgørende fase for landstræner Åge Hareide, der om få dage skal træffe afgørelsen om, hvem der er i og hvem der er ude af den danske trup, som rejser til Rusland 11. juni.

Forinden har Åge Hareide en sidste chance for at se spillerne an, når Danmark lørdag møder Sverige i Stockholm. I denne VM-podcast er gæsterne Francis Dickoh og Jonathan Hartmann, som sammen med vært Jacob Staehelin ser nærmere på, hvordan den danske spillestil har udviklet sig over tid, og hvilken indflydelse det har fået på udtagelsen af spillere. 

Vi byder ind med en dansk startopstilling mod Sverige, fokuserer på, hvad de største spørgsmålstegn er, og hvem der mon ender med at trække Sorteper i kampen om at komme med til VM.

Vi har også en konkurrence i forbindelse med denne udsendelse, hvor præmien er en Libratone Zipp højttaler - perfekt til at lytte til Mediano, hvorend du er i løbet af sommeren.

Konkurrencen laves i samarbejde med rentefri.dk, der har 0% i rent, 0 kr. i gebyr og 0 kr. i oprettelse - og derfor skal du svare på, hvem der har bedst forudsætninger for at spille til 0 i landskampen mod Sverige. Se mere på vores Facebook-side og skriv i kommentarfeltet, hvem du tror, der er bedst til at holde nullet.

Mediano satser på at lave mere end 75 timers VM-dækning. Vi sender mere end 50 udsendelser. Op til og under VM sender vi 40 morgener i træk et fast VM-show. 

Glæd dig blandt andet til:

En udsendelse på hver af de store favoritter, hvor vi prøver at bore os ned i lande som Brasilien, Tyskland, Spanien, Frankrig, Argentina og så måske England, fordi det altid er et spændende fodboldland.

* Udsendelser om de deltagende verdensdele.

* Mindst to udsendelser om Rusland som værtsland.

* En masse indhold om Danmark og Danmarks pulje.

* En udsendelse HVER morgen i 40 dage i træk – optaget cirka kl. 8 hver morgen.

* Masser af Bootroom-analyser på Youtube.

* Artikler, blogs og analyser på Mediano.nu.

Og formentlig noget mere...

Det kan vi gøre i kraft af vores partnere. Vores gennemgående VM-partnere er Oddset, der har været med Mediano siden vores fødsel til EM i 2016 og Arbejdernes Landsbank, der også er Medianos partner på alt indhold om dansk fodbold.

Alt Medianos indhold er gratis. Vi findes primært i kraft af vores lyttere, og på grund af vores lyttere har vi også partnere, som er den direkte årsag til, at vi kan finansiere en lille, stadig ny medie-virksomhed, der forsøger at tage sporten alvorligt.

Så stor tak til vores lyttere. En stor tak til vores partnere. Uden jer var der intet Mediano.

Rigtig god fornøjelse med VM.

Foto: Jacob Staehelin

AGF Special: Direktøren om stadion, top 6, David og fire års jubilæum

AGF Special: Direktøren om stadion, top 6, David og fire års jubilæum

Vendsyssel Special: Mogens Krogh om oprykning, fyringen af Erik Rasmussen, forholdet til AaB og nye spillere

Vendsyssel Special: Mogens Krogh om oprykning, fyringen af Erik Rasmussen, forholdet til AaB og nye spillere