logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

VM Special # 16: Her er vores første VM Morgenshow - tema på Messi og Argentina

VM Special # 16: Her er vores første VM Morgenshow - tema på Messi og Argentina

Podcast: Velkommen til Medianos første store VM Morgenshow. Fra og med i dag sender vi hver morgen mindst 37 dage i træk. I denne første udsendelse går vi tæt på Argentina i selskab med Morten Glinvad og Jonas Hebo Rasmussen.

Af Peter Brüchmann

VM på Mediano er sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og Oddset. Når der optræder odds i vores udsendelser, stammer disse fra Oddset.

Velkommen til det store VM-tilløb. I denne uge skruer vi vores lille Mediano-maskine op på alt, hvad den kan holde til. Der er planlagt 16 VM-udsendelser i denne uge med en masse deciderede tema-udsendelser om lande som:

 • Brasilien
 • Spanien
 • Tyskland
 • Frankrig
 • England
 • Kroatien og Serbien
 • Danmarks første VM-modstander Peru
 • Rusland som værtsland og VM-arrangør

Og så laver vi en udsendelse om drømmeholdsspil og det at sætte sit hold på for eksempel holdet.dk. De fire første udsendelser er klar i løbet af mandagen.

Vi laver selvfølgelig også en helt aktuel analyse af det danske landshold før første VM-kamp mod Peru, når det danske hold er ankommet til Saransk i det russiske.

I den første store tema-udsendelse går vi helt tæt på Argentina - er holdet en af VM-favoritterne eller skal man hæfte sig ved de dårlige resultater i flere af testkampene?

I panelet sidder fodboldjournalist og kommentator, Morten Glinvad, der har talt med en række aktører fra Diego Maradona over Jorge Valdano til mere aktuelle indsigter i argentinsk fodbold og så tidligere Arsenal og nuværende divisionsspiller i HIK, Jonas Hebo Rasmussen.

Du kan høre hele udsendelsen her:

Hør også alle vores andre VM-udsendelser. Der ligger allerede 15 andre VM-udsendelser derude. Prøv f.eks. vores analyse af det danske landshold, som blev lavet søndag efter, at Åge Hareides hold havde slået Mexico 2-0. Den udsendelse kan du høre her:

Hvis I lyttere vil gøre os en kæmpe- kæmpestor tjeneste, så fortæl dine venner, dine holdkammerater, dine kolleger eller din far, onkel eller kusine om os. Upload et billed af en ny lytter, der hører Mediano for første gang, og så er du med i en konkurrence om et eller andet. Vi skal nok nå at finde en præmie inden VM-finalen. Men vi knokler med mere end 60 udsendelser for, at flere kan lære os at kende under VM.

Tjek også vores youtube-kanal - og sørg for at abonnere på den, hvis du ikke allerede har gjort det. Så kommer alle analyser automatisk frem til dig. Her er det Danmark, der analyseres af Jonathan Hartmann:

Mediano satser på at lave mere end 75 timers VM-dækning. Vi sender mere end 60 udsendelser. Fra og med i dag sender vi 37 morgener i træk - ugen rundt. Så følg med hele vejen til finalen - og måske et par dage mere.

Find også alt det, vi allerede har lavet ude i dit feed:

 • En udsendelse på verdensdelene:
  • Sydamerika
  • Afrika
  • Asien
 • En udsendelse om Putin, Mutko og Rusland
 • Et portræt af Danmarks VM-modstander Australien
 • Bud på VMs store favoritter og en samlet analyse af dem
 • Bud på VMs store profiler og mulige topscorere
 • En masse indhold om Danmark
 • En La Liga VM Special
 • En Premier League VM Special
 • VM set med talentudviklernes briller
 • Masser af Bootroom-analyser på Youtube.
 • Artikler, blogs og analyser på Mediano.nu.

Det kan vi gøre i kraft af vores partnere. Vores gennemgående VM-partnere er Oddset, der har været med Mediano siden vores fødsel til EM i 2016 og Arbejdernes Landsbank, der også er Medianos partner på alt indhold om dansk fodbold.

Alt Medianos indhold er gratis. Vi findes primært i kraft af vores lyttere, og på grund af vores lyttere har vi også partnere, som er den direkte årsag til, at vi kan finansiere en lille, stadig ny medie-virksomhed, der forsøger at tage sporten alvorligt.

Så stor tak til vores lyttere. En stor tak til vores partnere. Uden jer var der intet Mediano.

Rigtig god fornøjelse med VM.

Foto: Getty Images

VM Special # 19 - Det er ikke helt tilfældigt, når Putin smider skjorten. Det gjorde Mussolini også

VM Special # 19 - Det er ikke helt tilfældigt, når Putin smider skjorten. Det gjorde Mussolini også

VM Special # 15: Og så afsted til Saransk - Danmark klar til VM

VM Special # 15: Og så afsted til Saransk - Danmark klar til VM