logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

VM Special # 20: Bringer Löw 'die Mannschaft' frem til den syvende semifinale i træk?

VM Special # 20: Bringer Löw 'die Mannschaft' frem til den syvende semifinale i træk?

Velkommen til Medianos andet VM Morgenshow. Denne udsenelse har fokus på de forsvarende mestre fra Tyskland, der tager til Rusland med flere spørgsmål end svar i bagagen. Arnela Muminović og Oscar Rothstein er dagens gæster, der gør dig klogere på die Mannschaft.

Af Sture Sandø

Podcasten i denne artikel er sponsoreret af Oddset og Arbejdernes Landsbank

Der vil altid være lidt ekstra opmærksomhed rettet imod de forsvarende mestre forud for en slutrunde. Og det er så sandelig også tilfældet med Tyskland. Spørgsmålene er mange og kan sendes i retning af alle kæder, for selvom flere spillere i Joachim Löw VM-trup var med til at gå hele vejen for fire år siden, så har udtagelsen af truppen også gjort ondt på flere af dem, der havde de helt afgørende roller i den fortælling.

I anden udgave af Medianos VM Morgenshow zoomer vi ind på nabolandet imod syd i selskab med journalist hos DR  Arnela Muminovic og Oscar Rothstein, der er skribent hos blandt andre Zetland og Information - begge en del af Medianos VM-hold. De diskuterer samtlige kæder, der alle har været til debat i hjemlandet, skandalen som involverer Gündogan og Özil (og den tyrkiske præsident Erdogan), de udeladte spillere og Löws rolle for holdet, der har spillet sig frem til mindst en semifinale ved samtlige slutrunder siden 2006.

Du kan høre udsendelsen her:

Hør også alle vores andre VM-udsendelser. Der ligger allerede 19 andre VM-udsendelser derude. Hør for eksempel vores analyse af titelkandidaterne fra Spanien - den kan du høre her:

Hvis I lyttere vil gøre os en kæmpe- kæmpestor tjeneste, så fortæl dine venner, dine holdkammerater, dine kolleger eller din far, onkel eller kusine om os. Upload et billed af en ny lytter, der hører Mediano for første gang, og så er du med i en konkurrence om et eller andet. Vi skal nok nå at finde en præmie inden VM-finalen. Men vi knokler med mere end 60 udsendelser for, at flere kan lære os at kende under VM.

Mediano satser på at lave mere end 75 timers VM-dækning. Vi sender mere end 60 udsendelser. Fra og med denne uge sender vi 37 morgener i træk - også i weekenden. Så følg med hele vejen til finalen - og måske et par dage mere.

Find også alt det, vi allerede har lavet ude i dit feed:

 • En udsendelse på verdensdelene:
  • Sydamerika
  • Afrika
  • Asien
 • To udsendelser om Putin, Mutko og Rusland
 • Et portræt af Danmarks VM-modstander Australien
 • Bud på VMs store favoritter og en samlet analyse af dem
 • Bud på VMs store profiler og mulige topscorere
 • En udsendelse om, hvordan du sætter det bedste drømmehold på holdet.dk
 • En masse indhold om Danmark
 • En La Liga VM Special
 • En Premier League VM Special
 • VM set med talentudviklernes briller
 • Masser af Bootroom-analyser på Youtube.
 • Artikler, blogs og analyser på Mediano.nu.

Det kan vi gøre i kraft af vores partnere. Vores gennemgående VM-partnere er Oddset, der har været med Mediano siden vores fødsel til EM i 2016 og Arbejdernes Landsbank, der også er Medianos partner på alt indhold om dansk fodbold.

Alt Medianos indhold er gratis. Vi findes primært i kraft af vores lyttere, og på grund af vores lyttere har vi også partnere, som er den direkte årsag til, at vi kan finansiere en lille, stadig ny medie-virksomhed, der forsøger at tage sporten alvorligt.

Så stor tak til vores lyttere. En stor tak til vores partnere. Uden jer var der intet Mediano.

Rigtig god fornøjelse med VM!

Foto: Getty Images

VM Special # 22: Portræt af Peru og optakt til den vigtigste danske landskamp i 2018

VM Special # 22: Portræt af Peru og optakt til den vigtigste danske landskamp i 2018

VM Special # 18: Smolov eller Neymar? Få styr på dit drømmehold til VM

VM Special # 18: Smolov eller Neymar? Få styr på dit drømmehold til VM