logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

VM Special # 26: En billig 5-0'er, optakter til fredag og et kig frem imod weekenden

VM Special # 26: En billig 5-0'er, optakter til fredag og et kig frem imod weekenden

Vi fik taget hul på VM-bylden med en målfest. Vi fik til gengæld ikke noget VAR at se, så det har vi til gode. Her får du analyse af åbningskampen, optakter til fredagens kampe og et kig på VM-weekenden!

Af Sture Sandø

VM på Mediano er sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og Oddset. Når der optræder odds i vores udsendelser, stammer disse fra Oddset.

Dag to ved VM byder på det, der ligner tætte kampe imellem Iran og Marokko og Spanien og Portugal i Gruppe B, men inden da får vi Sallah at se i aktion for Egypten, når de skal op imod Uruguay. De tre kampe er naturligvis på programmet i dagens Morgenshow, hvor Jonas Hebo Rasmussen og Benjamin Leander udgør panelet.

De taler også om torsdagens åbningskamp, som bød på mange mål, men samtidig blev en meget ensidig affære. Det gjorde det til en taknemmelig opgave for dommer Pitana, der ikke benyttedee sig af VAR, hvilket ellers kunne have været en fordel for hele slutrunden at få sat i spil allerede i kamp 1 - hør Benjamin Leanders analyse af hvorfor i podcasten.

Panelet ser desuden frem imod den herlige VM-weekend, vi har lige om hjørnet. Foruden Danmarks kamp lørdag, er blevet sat krydser i ekspert-kalendrene ud for Kroatien - Nigeria, Tyskland - Mexico, Serbien - Costa Rica, Brasilien - Schweiz. Lyt med herunder og hør, hvorfor netop de opgør bliver spændende at følge.

Mediano satser på at lave mere end 75 timers VM-dækning. Vi sender mere end 60 udsendelser. Fra og med i dag sender vi 37 morgener i træk - ugen rundt. Så følg med hele vejen til finalen - og måske et par dage mere.

Find også alt det, vi allerede har lavet ude i dit feed:

 • En udsendelse på verdensdelene:
  • Sydamerika
  • Afrika
  • Asien
 • En udsendelse om Putin, Mutko og Rusland + en udsendelse om Rusland som værtsnation
 • Et portræt af Danmarks VM-modstander Australien
 • Bud på VMs store favoritter og en samlet analyse af dem
 • Bud på VMs store profiler og mulige topscorere
 • Optakter med fokus på blandt andet Tyskland, Brasilien, Spanien, Kroatien, Serbien, England og Frankrig
 • En masse indhold om Danmark
 • En La Liga VM Special
 • En Premier League VM Special
 • VM set med talentudviklernes briller
 • Masser af Bootroom-analyser på Youtube
 • Artikler, blogs og analyser på Mediano.nu

Det kan vi gøre i kraft af vores partnere. Vores gennemgående VM-partnere er Oddset, der har været med Mediano siden vores fødsel til EM i 2016 og Arbejdernes Landsbank, der også er Medianos partner på alt indhold om dansk fodbold.

Med på det velasorterede bord under alle Medianos VM Morgenshows er også vores partner og sponsor Fernet Branca.

Alt Medianos indhold er gratis. Vi findes primært i kraft af vores lyttere, og på grund af vores lyttere har vi også partnere, som er den direkte årsag til, at vi kan finansiere en lille, stadig ny medie-virksomhed, der forsøger at tage sporten alvorligt.

Så stor tak til vores lyttere. En stor tak til vores partnere. Uden jer var der intet Mediano.

Rigtig god fornøjelse med VM.

Foto: Catherine Ivill /Getty Images

VM Special # 27: Her kan Danmark gøre ondt på Peru

VM Special # 27: Her kan Danmark gøre ondt på Peru

En VM-åbning, som kun Putin kunne have drømt om

En VM-åbning, som kun Putin kunne have drømt om