logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

VM Special # 52: VMs bedste kamp og farvel til Messi og Ronaldo

VM Special # 52: VMs bedste kamp og farvel til Messi og Ronaldo

De to første ottendedelsfinaler bød på en fantastisk kamp mellem Frankrig og Argentina og en intens duel mellem Uruguay og Portugal. Medianos Morgenshow efterbehandler kampene, og så gør panelet lytterne klar til Spanien-Rusland - og kigger også på Danmark-Kroatien.

Af Adam Møller Gomaa

VM på Mediano er sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og Oddset. Når der optræder odds i vores udsendelser, stammer disse fra Oddset.

Så røg klodens to bedste fodboldspillere ud af VM. Var det fordi, at de ikke selv levede op til forventningerne? Var det fordi, holdkammeraterne var for dårlige? Eller mødte de bare modstandere, som var dygtigere og måske klogere end dem? 

I dagens morgenshow analyserer vi VMs første to ottendedelsfinaler, Frankrig-Argentina og Portugal-Uruguay. Vi fik VMs hidtil mest underholdende kamp, og så fik vi sagt farvel til både Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Vi vender alt det bedste fra gårsdagens kampe, og derudover ser vi frem mod Spanien-Rusland – og runder også Danmark-Kroatien til sidst i udsendelsen. I ekspertpanelet sidder Hobro-træner, Allan Kuhn, journalist og fodboldkommentator, Morten Glinvad.  

I denne udsendelse runder vi kort til sidst Danmark-Kroatien, men husk også, inden aftenens kamp, at høre den store optakt til kampen mod Kroatien - den kan I få i den udsendelse, der hedder VM Special # 48, hvor Rasmus Monnerup og Morten Nielsen klæder dig godt på til Danmarks ottendedelsfinale.

Husk også, at vi allerede har lavet på videooptakt til søndagens dyst mod Kroatien. Disse finder du nederst i denne artikel. Dagens Morgenshow kan du høre lige her:

Her finder du vores optakt til Danmark - Kroatien i podcast-form:

Og herunder kan du se Jonathan Hartmanns taktiske analyse af opgøret:

Udsendelsen er en del af Medianos store VM-forløb. I vores podcast-feed ligger der allerede portræt-udsendelser af landene, hvor hele udsendelsen kun handler om det pågældende land - optaget før VMs begyndelse:

 • Argentina
 • Spanien
 • Tyskland
 • Brasilien
 • England
 • Frankrig
 • Kroatien og Serbien
 • Rusland som værtsland og VM-arrangør

Hvis I lyttere vil gøre os en kæmpe- kæmpestor tjeneste, så fortæl dine venner, dine holdkammerater, dine kolleger eller din far, onkel eller kusine om os. Vi knokler med mere end 60 udsendelser for, at flere kan lære os at kende under VM, og du kan hjælpe os!

Mediano satser på at lave mere end 75 timers VM-dækning. Vi sender mere end 60 udsendelser. Så følg med hele vejen til finalen - og måske et par dage mere.

Find også alt det, vi allerede har lavet ude i dit feed:

 • En udsendelse på verdensdelene:
  • Sydamerika
  • Afrika
  • Asien
 • En udsendelse om Putin, Mutko og Rusland. Ja, faktisk to.
 • En dommerspecial kun om dommerlinje, det nye VAR-system og spillets udvikling
 • En udsendelse kun med fokus på talentudvikling.
 • Bud på VMs store favoritter og en samlet analyse af dem
 • Bud på VMs store profiler og mulige topscorere
 • En masse indhold om Danmark

Det kan vi gøre i kraft af vores partnere. Vores gennemgående VM-partnere er Oddset, der har været med Mediano siden vores fødsel til EM i 2016 og Arbejdernes Landsbank, der også er Medianos partner på alt indhold om dansk fodbold.

Oddset har i øvrigt netop vundet en pris for Oddset app'en ved den prestigefyldte EGR marketing & innovation award i London - 'Best Native App' i en international konkurrence med 8 andre nominerede.

Alt Medianos indhold er gratis. Vi findes primært i kraft af vores lyttere, og på grund af vores lyttere har vi også partnere, som er den direkte årsag til, at vi kan finansiere en lille, stadig ny medie-virksomhed, der forsøger at tage sporten alvorligt.

Så stor tak til vores lyttere. En stor tak til vores partnere. Uden jer var der intet Mediano.

Fortsat god fornøjelse med VM.

Foto: Getty Images/Alexander Hassenstein

 

 

Klar til mandag - Her er vores korte Match Preview til Brasilien-Mexico og Belgien-Japan

Klar til mandag - Her er vores korte Match Preview til Brasilien-Mexico og Belgien-Japan

Her er dine korte Match Preview - vores nye optaktsformat - til søndagens kampe

Her er dine korte Match Preview - vores nye optaktsformat - til søndagens kampe