logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano Superliga: FCK er for alvor stemplet ind

Mediano Superliga: FCK er for alvor stemplet ind

Var vi vidner til genfødslen af FC København som den største mesterskabsfavorit? Fik vi afsløret det sande niveau for oprykkerne? Og hvad er status for provinsens største byer? Vi ser nærmere på det i denne udsendelse, hvor det såmænd var nødvendigt at udvide studiet med endnu en mikrofon

Af Jacob Staehelin

Podcasten i denne artikel er sponseret af Oddset og Arbejdernes Landsbank

FC København tromlede hen over AaB, der fik en endefuld i Parken. For Dame N'Doye skulle bare bruge 16 minutter på at lave hattrick og så kunne man ellers gøre, som man ville. Brøndby og FC Midtjylland fik godt nok også fuldt udbytte i deres kampe, men med anderledes vanskeligheder. Vi ser nærmere på de tre titelfavoritters kampe, men får naturligvis tid til at se nærmere på alle rundens opgør. 

Dagens panel er udvidet med endnu en gæst, således at det i dag består af Glen Riddersholm, tidligere træner i AGF og FC Midtjylland, Francis Dickoh, tidligere professionel i ind- og udland, og Frank Hjortebjerg, tidligere U-træner i blandt andet Brøndby.

Vi ser blandt andet nærmere på følgende:

* Optakt til aftenens østjyske brag

* Derfor peger pilen i den rigtige retning for Sønderjyske

* FCM's forsøg på at rumme Superliga og CL

* Hvad vil Michelsen med OB?

* Vendsyssels reelle niveau

* Derfor føler vi med Hobro

* FCK's tromlen hen over AaB

 

 

Hvis du ikke allerede har hørt vores optakt til sæsonen om samtlige 14 hold, så er der stadig masser af relevans at hente i de to podcasts om toppen og bunden. Du finder artikelen med de to optaktsudsendelser lige HER.

Udsendelsen her er som altid sponsoreret af Medianos faste partnere Oddset og Arbejdernes Landsbank.

Arbejdernes Landsbank er partner på alt, der gælder Superligaen, alt om 1. division og de øvrige rækker, det danske landshold og vores Mediano Specials om dansk fodbold, og så er Arbejdernes Landsbank partner, når vi kommer til VM i fodbold, hvor også Oddset er med ombord under hele slutrunden.

Det er i kraft af samarbejdet med Arbejdernes Landsbank og Oddset, at vi kan lave masser af originalt indhold om blandt andet Superligaen.

For god ordens skyld: Arbejdernes Landsbank og Oddset  har ikke indflydelse på indholdet. Det er ikke skjult reklame. Vi er faktisk stolte af vores partnere på Mediano. Uden partnere, intet Mediano. Det er vores model.

Foto: Lars Rønbøg/FrontZoneSports via Getty Images

Mediano Superliga: Tak Vejle, Tak AGF, Tak Nørreskoven

Mediano Superliga: Tak Vejle, Tak AGF, Tak Nørreskoven

Mediano Superliga: Taktiske træner-genistreger gav point

Mediano Superliga: Taktiske træner-genistreger gav point