logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano Superliga: Tak Vejle, Tak AGF, Tak Nørreskoven

Mediano Superliga: Tak Vejle, Tak AGF, Tak Nørreskoven

Podcast: Her er en ekstra-udsendelse om mandagens klassiker i Vejle mellem oprykkerne fra Vejle Boldklub og AGF. Om en medrivende fodboldkamp, en stadionrekord på mere end 10.000 tilskuere og om at bringe noget nyt til Superligaen.

Af Peter Brüchmann

Podcasten i denne artikel er sponseret af Oddset og Arbejdernes Landsbank

I dagens panel sidder B93-træner - og tidligere Vejle-angriber - Danny Jung og Brøndbys tidligere U19-træner Frederik Birk. De kigger her på den seværdige 1-1 kamp mandag aften i Superligaens tredje runde.

Vi laver på Mediano i den kommende tid en række udsendelser om typisk mandagskampe, dels for at kunne servicere vores lyttere, dels for at nye eksperter kan prøve Mediano og det at analysere fodbold på Mediano-måden at. Vi er ikke begyndt at sende faste tirsdagsudsendelser efter mandagskampe, det er kun noget, vi gør i udvalgte uger for at prøve at udvide vores ekspert-korps. Under VM fyldte vi en 'vagtplan' med 100 eksperter til at møde blandt andet hver morgen op til og under VM klokken 08.00 for at bringe friske podcast til vores lyttere, så vi har brug for endnu flere stærke stemmer, der kan analysere Superliga og andet.

Derfor opfordrer vi også lyttere, trænere og spillere derude til at være med til at pege på nye, mulige eksperter til Medianos mange formater. Skriv til ekspert@mediano.nu, hvis du har et bud på en person, der arbejder professionelt med fodbold og kan bearbejde en fodboldkamp på en faglig og interessant måde.

I denne udsendelse kigger Jung og Birk på, hvad det, Vejle og Adolfo Sormani har bragt til Superligaen og i hvilket omfang deres gode start indikerer noget langtidsholdbart. Og så kigger de selvfølgelig på, i hvilken grad David Nielsens AGF efter tre uafgjorte er på vej mod noget bedre eller noget, der i for høj grad ligner de foregående sæsoner.

Du kan høre hele udsendelsen her:

Hør også mandagens Superliga-udsendelse, hvor Jacob Staehelin havde besøg af Glen Riddersholm, Francis Dickoh og Frank Hjortebjerg. Den kan du høre her:

Udsendelsen her er som altid sponsoreret af Medianos faste partnere på Superligaen, Oddset og Arbejdernes Landsbank.

Arbejdernes Landsbank er partner på alt, der gælder Superligaen, alt om 1. division og de øvrige rækker, det danske landshold og vores Mediano Specials om dansk fodbold, og så var Arbejdernes Landsbank ligesom Oddset partner på VM i fodbold.

Det er i kraft af samarbejdet med Arbejdernes Landsbank og Oddset, at vi kan lave masser af originalt indhold om blandt andet Superligaen.

For god ordens skyld: Arbejdernes Landsbank og Oddset  har ikke indflydelse på indholdet. Det er ikke skjult reklame. Vi er faktisk stolte af vores partnere på Mediano. Uden partnere, intet Mediano. Det er vores model.

Foto: Lars Rønbøg/FrontZoneSports via Getty Images

Mediano Superliga: Runden hvor topholdene fandt deres pladser

Mediano Superliga: Runden hvor topholdene fandt deres pladser

Mediano Superliga: FCK er for alvor stemplet ind

Mediano Superliga: FCK er for alvor stemplet ind