logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano U: "Randers FC er ikke nummer 13"

Mediano U: "Randers FC er ikke nummer 13"

Hvad er særligt ved talentudviklingen i Randers FC? Hvad er det vigtigste, når man skal skabe et miljø, hvor unge spillere skal udvikle sig og præstere? Og hvad betyder den mistede A-licens for klubben? Det kan du blive klogere på i denne udgave af Mediano U.

Af Sture Sandø

Podcasten i denne artikel er sponseret af eye4TALENT

I foråret kom Randers FC's talentafdeling i overskrifterne, da de mistede deres A-licens og dermed formelt adgang til at spille i U19- og U17-ligaen (som klubben dog har fået et wildcard til). Det var opsigtsvækkende, fordi Randers FC ellers har haft A-licens siden 2011.

I denne udsendelse zoomer vi ind på alt det arbejde, der skal få klubben tilbage i det gode selskab sammen med U17-cheftræner Anders Nim, der har en fortid i FC Midtjylland og Esbjerg fB, og talentchef Peter Elstrup, der har lang historie med Randers FC. De to giver et grundigt indblik i, hvad man vægter højt i Randers FC, og tegner samtidig et billede af udviklingen i den unge klubs talentarbejde i en historisk kontekst. For der er gået et stort arbejde forud i klubben, og det, der venter bliver ikke mindre interessant.

Alle klubber vil gerne udvikle spillere til førsteholdet, og der er mange måder at gøre det på. Her kan du høre, hvilken vej Randers FC går for at nå målet.

Udsendelsen er, som altid med Mediano U, lavet i samarbejde med eye4TALENT. Læs og hør meget mere om dansk talentudvikling i sektionen Mediano U, som er lavet i samarbejde med eye4TALENT.

Eye4TALENT er en platform for talentudvikling, hvor det hele handler om, at spilleren tager ansvar for sin egen udvikling. Det er en 360 graders platform, hvor alt er samlet ét sted, så spillere, trænere, scouts og managers kan se det samme.

Foto: Getty Images/Lars Rønbøg

VM Special # 69 - Status på Ruslands værtsskab: Fik Putin det, han ønskede ?

VM Special # 69 - Status på Ruslands værtsskab: Fik Putin det, han ønskede ?

Rasmus Bertelsen: "På et tidspunkt havde Randers FC flere klik på Ekstra Bladet end de kongelige"

Rasmus Bertelsen: "På et tidspunkt havde Randers FC flere klik på Ekstra Bladet end de kongelige"