logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: Hugo, hundelort og ommer

Fodboldministeriet: Hugo, hundelort og ommer

Hvordan tackler man en anførers ugerninger i privatlivet? Er Kyle Walker verdens bedste højre back? Kan en stime startes på rouletten? Og hvorfor brugte Gravesen til tider løbeskoene mere end fodboldstøvlerne i HSV?

Af Christian Wolny & Sture Sandø

For anden uge i træk dukker Landsholds-Lars op med smil på læben. Så er den for alvor gal igen. Da han finder ud af, Wolny har været med i DHL-stafetten får piben dog hurtigt en anden lyd, og vi rammer det vanlige lave niveau – både på indholdssiden og humørbarometeret.

Der er heller ingen trøst at hente for verdensmester og Tottenham-anfører Hugo Lloris. Den franske målmand krølles godt og grundigt sammen af både Jacobsen og Wolny i ugens tema, hvor der gås tæt på, hvad det kan have af langsigtede konsekvenser i en trup, hvis ikke en træner eller ledelse straffer en spiller på kort sigt, når vedkommende har trådt klart ved siden af uden for banen.

Rouletten viste sig fra sin fineste side i sidste uge, og denne gang sker der bestemt også noget uventet, som får Landsholds-Lars til at lave endnu en leveregel til den efterhånden omfattelige liste af bud. Det lykkes dog at give den et skud til ære for en flok grønklædte amatører fra den del af Sjælland, der lugter af land.

Wolny lader endnu engang sin frustration gå ud over Producer-Sture i Landsholds-Lars quiz’en. Hvad der fører til denne uges pinlige optræden, og om det er pga. endnu en tæt afgørelse eller partiskhed, vil vi ikke afsløre her. Blot konstatere, at vi næppe har hørt det sidste til udfaldet i denne uge.

Lytterne har som altid stillet gode spørgsmål til balkonen. Denne gang betyder det svar på alt fra, om en spiler kan være tilfreds med kun at spille de mindre betydningsfulde kampe? Om hvordan man fylder savnet efter fodbold? Og så om verdens bedste højre back.

Legende News er Gravesen News. Denne gang med en herlig anekdote fra en kold vinterdag i Hamborg, hvor Gravers rene vristspark kostede en ansigtsbehandling for en tysk træner og en uges løbeture for den iltre vejlenser.

Alt sammen får du i denne uges udgave af Fodboldministeriet, der er sponsoreret af Faxe Kondi og LeoVegas.

Husk at du hver mandag kan få Fodboldministeriet direkte ind på din telefon eller iPad ved at ved at abonnere på podcasten i iTunes eller SoundCloud.

Foto: Getty Images

Her er en smagsprøve på vores nye podcast 'Bossword' - om ledelse og om, hvordan vores samfund er indrettet

Her er en smagsprøve på vores nye podcast 'Bossword' - om ledelse og om, hvordan vores samfund er indrettet

Forandringens vinde blæser over Kadıköy

Forandringens vinde blæser over Kadıköy