logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Kom med til pokaldrama i Næsby - ny podcast på Mediano

Kom med til pokaldrama i Næsby - ny podcast på Mediano

Sydbank Pokalen - Drømmen lever: Her er vores nye format om den danske pokalturnering. Martin Davidsen tog til pokaldrama i Næsby, da Randers måtte helt igennem en straffesparkskonkurrence for at sikre sig videre adgang mod det fynske hold fra Danmarsserien.

Vores udsendelser om Sydbank Pokalen er sponsoreret af og bragt i samarbejde med Sydbank

Næsby er en af de klubber, der har fået mest ros for sit talentarbejde de seneste år og fik flotte ord med på vejen, da det belgiske konsulenthus, Double Pass, skulle revidere de danske klubber. Derfor har Mediano også tidligere besøgt klubben, da den spillede i 2. division (se nedenfor).

Men nu gælder det Sydbank Pokalen og en turnering, som betyder at ‘drømmen lever’ for mange af klubberne. Således også for Næsby IF, der tirsdag aften mødte Randers FC i pokalturneringens 2. runde. Og det blev et drama, der begejstrede de fremmødte tilskuere i Næsby og måtte helt frem til straffesparkskonkurrence efter, at Mads Aaquist havde bragt Superligaholdet foran, inden Martin Lund i 2. halvleg udlignede til den ordinære kamps resultat, 1-1.

Mediano var tilstede i Næsby, og her kan du opleve kampen gennem journalisten Martin Davidsens mikrofon. Martin er tidligere journalist på Tipsbladet, i dag freelancejournalist og redaktør og vært på podcasten om OB, der kalder sig ‘Stemmer fra Ådalen’.

Det blev til denne særlige reportage:

Hør også, hvordan talentchef Henrik Lehm fortæller om planerne og tankerne i klubben. Mød Næsby-træner Kristoffer Johansen og spillere og andet godtfolk.

Mød andre af tilskuerne i det fynske og oplev, hvordan det også kan være at gå til pokalfodbold.

Hvis du vil høre Næsbys tidligere direktør, Sebastian Brydegaard, fortælle om klubbens talentarbejde, så hør denne samtale fra 2017, hvor Mediano besøgte klubben:

pokalturnering.dk kan du få et overblik over kampene i Sydbank Pokalen - både de, der er spillet og de kommende. Du kan se kampene streamet i fin kvalitet og ikke mindst se highlights fra alle kampene.

Mediano kommer til at følge Sydbank Pokalen tæt hele resten af 2018.

Foto: Getty Images

Mediano CL - To Messi or not to Messi - Få styr på dit CL-managerhold

Mediano CL - To Messi or not to Messi - Få styr på dit CL-managerhold

1. division: De spændende projekter bliver flere og flere

1. division: De spændende projekter bliver flere og flere