logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: Trænervalg, Svärd quiz og Gravers knock-out

Fodboldministeriet: Trænervalg, Svärd quiz og Gravers knock-out

Hvad skal til for at en træner og en klub er et rigtigt match? Kan Wolny vende skuden i den Svärde quiz? Giver rouletten gevinst for fjerde uge i træk? Og hvilken sportsgren end fodbold kunne Graver også have gjort sig i? Fodboldministeriet giver svarene.

Af Christian Wolny & Sture Sandø

Wolny er presset, fordi han er alene med ungerne. Hans løsning omkring madpakkerne vækker dog respekt hos både Landsholds-Lars og Producer-Sture. Det samme kan man ikke sige om den nyhed, som en lytter overbringer. En nyhed, der udløser et øjebliks stilhed i studiet.

Stilhed er der langt fra under denne uges debat om, hvor meget det betyder at have en træner, der forstår en klubs kultur, værdier og historie frem for udelukkende at fokusere på, hvor mange trofæer der er i hans pokalskab.

I roulette-runden jagter drengene hjælp til krigsveteranlandsholdet, der skal på deres første udebanetur nogensinde. Og i Landsholds-Lars quiz’en er Wolny helt nede i kulkælderen. Ikke kun fordi han er håbløst bagud. Han har nemlig også formået at fornærme quizmasterne fra danskfodbold.com i ugens løb. Lægges det oveni, at Producer-Sture anklages for snyd af en lytter, så har man det dårligste udgangspunkt nogensinde. Igen…

Lytterne har som altid stillet gode spørgsmål til balkonen. Denne gang betyder det svar på alt fra hvor mange udskiftninger et hold og en trup kan tåle, hvordan man skal synge nationalsangen og hvad det betyder, hvis en agent har mange spillere i samme trup.

I Legende News kan du finde ud af, at Thomas Gravesen sagtens kunne have bygget en karriere op som bokser, og hvorfor et Everton-talent pludselig måtte se måne og stjerner på træningsanlægget.

Og så ender Wolnys elendige dag med at blive reddet af den pensionerede håndboldspiller Lars Christiansen.

Alt sammen får du i denne uges udgave af Fodboldministeriet, der er sponsoreret af Faxe Kondi og LeoVegas.  

Husk at du hver mandag kan få Fodboldministeriet direkte ind på din telefon eller iPad ved at ved at abonnere på podcasten i iTunes eller SoundCloud.

Foto: Alex Livesey/Getty Images

Lav jeres næste workshop på Mediano

Lav jeres næste workshop på Mediano

Hvem scorede rundens mål i Sydbank Pokalen?

Hvem scorede rundens mål i Sydbank Pokalen?