logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano Superliga: AGF blandt de få, der har ageret meget - indtil videre!

Mediano Superliga: AGF blandt de få, der har ageret meget - indtil videre!

Nogle har handlet hurtigt, andre har ikke rørt på sig endnu og nogle har måske bare det, de skal bruge. Transfervinduet rusker op i Superligaen og derfor får du her en midtvejsstatus, hvor tilgange, afgange og forlængelser er i fokus.

Af Sture Sandø

Podcasten i denne artikel er sponseret af danskernes foretrukne bank de seneste 10 år, Arbejdernes Landsbank, og Oddset

Vi er gået ind i den sidste halvdel af januar og dermed også den sidste halvdel af denne vinters transfervindue. Og mens der sprintes, trænes og testes på træningsbanerne, bliver der lagt kabaler rundt om i landet på sportschef-kontorerne. Nogle steder er de mere eller mindre gået op allerede, mens andre stadig kæmper med at finde det es, der kan blive afgørende i foråret.

I denne udsendelse tager panelet et kig på trupperne som de tager sig ud lige nu med det forbehold, at der er halvt transfervindue tilbage. Derfor er fokus også på de aftaler, der er skrevet under - hvad betyder tilgangene og afgangene for klubberne på spillersiden, men også på træner- og sportschef-siden.

Panelet udgøres af Jonathan Hartmann, der blandt andet er tilknyttet staben omkring Lyngbys førstehold, og træner Rasmus Monnerup, der netop er hjemvendt fra en inspirationstur hos Brentford. De kommer omkring (næsten) alle 14 klubber - undskyld AaB og OB - og ser på så vel transfers som kontraktforlængelser.

Ønsker du at hoppe rundt i indholdet finder du tidskoder herunder eller i beskrivelsen i din podcast-app.

Tidskoder:

 • ACH: 00:05:39

 • RFC: 00:13:28

 • AGF: 00:20:02

 • SJE: 00:37:02

 • VB: 00:48:13

 • FCK: 00:53:59

 • VEN: 00:59:08

 • HOB: 01:05:29

 • BIF: 01:10:34

 • FCN: 01:20:43

 • FCM: 01:26:39

 • EfB: 01:33:28

Udsendelsen er præsenteret i samarbejde med Medianos hovedpartner, Arbejdernes Landsbank, der netop er blevet kåret som danskernes foretrukne bank for 10. år i træk. Det er i kraft af partnerskaber som disse, at Mediano kan blive ved med at udkomme. Deres engagement betyder at vi igen i år kommer til at udgive en række udsendelser om dansk fodbold og ikke mindst Superligaen.

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Mediano Lab - Mød sportspsykologen Janne Mortensen og hør om en undersøgelser, der tegner et dystert dystert billede af det mentale helbred blandt professionelle fodboldspillere

Mediano Lab - Mød sportspsykologen Janne Mortensen og hør om en undersøgelser, der tegner et dystert dystert billede af det mentale helbred blandt professionelle fodboldspillere

Mediano PL: Wagners Huddersfield-exit, modne Liverpool og et besøg på Selhurst Park

Mediano PL: Wagners Huddersfield-exit, modne Liverpool og et besøg på Selhurst Park