logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano Fan om klubværdier og fan-engagement

Mediano Fan om klubværdier og fan-engagement

Hvorfor er ens klubs værdier vigtige? Hvor går grænsen for, hvad en klub kan tillade sig? Og hvorfor er fans ikke kunder? Det er blot tre af de spørgsmål som bliver taget op i denne første udgave af Medianos fanpanel.

Af Sture Sandø

Podcasten i denne artikel er sponseret af Arbejdernes Landsbank

Velkommen til den første udsendelse med Medianos Fanpanel. I 2019 genoptager vi Mediano Fan i et forsøg på at tale fankulturen i Danmark op. Det er hverken nemt eller simpelt, men vi vil hellere gøre forsøget end ikke at gøre noget. Du kan læse mere om tankerne bag projektet her.

I denne udsendelse diskuterer Andreas 'ACE' Jensen og Mikkel Frey Damgaard, der har stærk tilknytning til henholdsvis FC København og Brøndby klubværdier og fan-engagement. Det er et stort emne, og udsendelsen når forbi både det helt nære forhold til de enkelte klubber og de mere storpolitiske spørgsmål.

De kommer blandt andet omkring de værdier, som de ser deres respektive klubber stå for, og hvorfor det ikke harmonerer med at tage på træningslejr i Dubai? Hvorfor det ikke kun betyder noget, hvad ens egen klub gør? Hvorfor sport og politik er uadskilleligt? Hvad der gør, at fans ikke er kunder i en klub, men en del af klubben? Og meget mere. Du kan høre udsendelsen her:

Dette er blot den første af en række fan-udsendelser på Mediano, og vi hører meget gerne fra dig derude, hvis du har ris, ros, kommentarer til indholdet eller du gerne selv vil byde ind. I så fald kan du skrive til fan@mediano.nu eller tage fat i enten mig, Sture Sandø, eller Medianos chefredaktør, Peter Brüchmann, til Danske Fodboldfanklubbers seminar i Odende lørdag d. 26. januar.

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Hej, Mediano er nomineret til en Zulu Award - vi siger tusind tak til vores lyttere

Hej, Mediano er nomineret til en Zulu Award - vi siger tusind tak til vores lyttere

Mediano La Liga: Rayos revival, en dansker indtager La Liga og månedens talent

Mediano La Liga: Rayos revival, en dansker indtager La Liga og månedens talent