logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Hvad har Ole Gunnar Solskjær reelt gjort ved Manchester United? Tag med ind i 'Det taktiske værksted'

Hvad har Ole Gunnar Solskjær reelt gjort ved Manchester United? Tag med ind i 'Det taktiske værksted'

Det taktiske værksted - ny podcast: Har Ole Gunnar Solskjær revolutioneret Manchester United eller har han bare sluppet de kreative kræfter fri? Det kigger vi på i et helt nyt format på Mediano. Det er fodboldtræner Rasmus Monnerup, der står bag ‘Det taktiske værksted’.

Vil du gerne et skridt dybere ned i det taktiske element i fodbolden, så skal du følge med i Mediano Lab, vores kanal om fodboldens detalje-områder.

Her har vi siden lanceringen af Mediano Lab kigget grundigt på fysisk træning og mental træning. Nu kommer turen så til det taktiske aspekt af fodbolden. Her er fodboldtræner Rasmus Monnerup i spidsen og vil forsøge at gøre lytterne klogere på både international og dansk fodbold. Forhåbentlig vil nogle af Medianos andre eksperter også forsøge sig som værter i det taktiske aspekt, som vi for eksempel har set Jonathan Hartmann gøre i vores Youtube-format, Bootroom. Og mon ikke Hartmann kigger ind i værkstedet også?

‘Det taktiske værksted’ er et podcast-format, så det er lavet til det lange format, hvor man kan få alle nuancerne, detaljerne og data med. Vi bruger Flickball-bordet kendt fra Bootroom, så trænerne i studiet kan flytte på spillerne og fortælle om bevægerlsene, selv om det kan forekomme usædvanligt i et format på lyd. Men nu prøver vi ad den vej.

I den første udgave kigger vi på Manchester United og forsøger at blive klogere på, hvad Ole Gunnar Solskjær har gjort på det taktiske område, siden han tog over fra Jose Mourinho. Solskjær har vundet syv kampe på stribe - udsendelsen er optaget inden United spiller mod Arsenal fredag aften i FA Cup’en.

Med sig i studiet har Rasmus Monnerup fodboldtræner Mads Holm Hansen med A-licens og en række trænerjobs bag sig. Mads Holm Hansen er også viceforstander på Sjælsølund sportsefterskole og mangeårig United-tilhænger.

Du kan høre udsendelsen her:

Få svarene på:

 • Hvor meget er taktiske ændringer?

 • Hvilke spillere har været mest centrale?

 • Hvad var det Jose Mourinho forsøgte? Hvad lykkedes han med og hvad gjorde han ikke?

 • Hvor bliver holdet for alvor testet?

 • Hvor kan det stadig blive bedre?

I Det taktiske værksted kan du forvente at møde analyser og diskussioner om:

 • Jürgen Klopps Liverpool og de taktiske detaljer i hans spil og tilgang til modstanderne

 • Brøndbys pres i Superligaen - hvornår er det optimalt? Hvornår halter det? Og hvor er man mest sårbare?

 • Hvad er det særlige ved Ståle Solbakkens detaljerede arbejde med ‘relationerne’ i spillet? Hvordan har FCK udviklet sig med tilgangen af nye spillere?

 • Hvordan er FC Midtjylland ændret fra Jess Thorups FCM til Kenneth Andersens Midtjylland?

 • Når vi kommer længere frem i Champions League, vil vi også gå tættere på holdene der.

 • Og endelig kan vi tage fat på større tendenser i spillets udvikling i mere tema-rettede udsendelser.

Vi har ikke noget partner til ‘Det taktiske værksted’ - endnu. Det arbejder vi på. Men kender du nogen, der vil være med til at skabe noget af det mest unikke Mediano-indhold og integrere din virksomheds fortælling om fordybelse, kvalitet og detaljer i vores fortælling, så skriv til kontakt@mediano.nu.

Så fortæller vi gerne mere om både Mediano Lab og ‘Det taktiske værksted.’

Foto: Getty Images

Xee Special #11 - Norwich City: Portræt af en klub i forandring

Xee Special #11 - Norwich City: Portræt af en klub i forandring

Mediano Manager: "To Skov or not to Skov"

Mediano Manager: "To Skov or not to Skov"