logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Kom med Jonathan Hartmann til åben seance med mentaltræner

Kom med Jonathan Hartmann til åben seance med mentaltræner

Den mentale side: Her kan du opleve en helt rigtig og autentisk coaching-session, hvor Jonathan Hartmann åbner til sine inderste tanker om trænerrollen, sine styrker og svagheder, overfor sportspsykolog Casper Thomsen.

I denne udsendelse af Den mentale side afprøver vi en ny form, og her kan du opleve en uredigeret samtale mellem en træner og dennes mentalcoach.

Kristian Mørch, U17 pigelandstræner, har i denne udsendelse besøg af Caper Thomsen, ejer af CT Sportspsykologi, og i et forsøg på for alvor at åbne ”det lukkede” rum ind til sportspsykologens arbejde, har de inviteret Jonathan Hartmann, U15 træner og analytiker i Lyngby Boldklub, ind til både en supervision, men også til en samtale om samtalen med sportspsykologen.

I udsendelsen indledning præsenteres præmissen for udsendelsen samt overvejelser om form og indhold. Derefter følger en uredigeret supervision mellem Casper og Jonathan, om Jonathans virke som træner. Til slut følger så en samtale om supervisionen mellem alle tre om supervision og coaching som redskab til udvikling af træneren.

Jonathan Hartmann

Jonathan Hartmann

Som lytter for du dermed mulighed for at komme helt ind i det mentale maskinrum i en samtale mellem voksne mennesker, som alle arbejder med unge mennesker. Du kan derfor både lytte med for at få inspiration, men også vælge selv at forsøge at relatere indholdet til dit eget liv eller praksis.

Hør om:

  • Supervision

  • Bevidning

  • Balancen mellem struktur og improvisation

  • Coaching

Sportspsykolog Casper Thomsen

Sportspsykolog Casper Thomsen

Du kan høre udsendelsen her:

I første omgang sætter vi fokus på fysisk og mental træning samt taktik. Men vi kommer også til at kigge nærmere på data, scouting og forhåbentlig områder som fodboldøkonomi, markedsføring, sponsorater med mere. Vi håber, at Mediano Lab bliver et sted for endnu mere fodboldfaglig formidling.

Her kan du møde nogle af dem, der er med til at løbe kanalen i gang:

  • Henrik Them, vært og redaktør. Henrik er 36, har igennem mere end et årti været en af Danmarks bedste maratonløbere med en personlig rekord på 2.15.54 og en halvmaraton på 1.04.11, tidligere dansk mester på 5 og 10 km, halvmaraton og maraton. Henrik er formand for Aktivkomiteen under DIF og Team Danmark. Han er redaktør på løbepodcasten Frontrunner, træner individer og virksomheder - og så er han så fodboldinteresseret, at han formentlig er den på Mediano-redaktionen, der hører allerflest af vores egne podcast-episoder til ende.

  • Rasmus Monnerup, tidligere divisionstræner i FC Roskilde, træner i Skjold Birkerød, tæt på at fuldføre sin P Licens og fast ekspert på Mediano. Rasmus har også en uddannelse som skolelærer.

  • Mikkel Marker har været fysisk træner i OB og Lyngby. I Lyngby arbejdede med han nogle af de store trænere og spillere i klubbens nyere tid - og kan fortælle usædvanlige historier om, hvordan Eric Djemba-Djemba kunne lade op til en Superliga-kamp med noget fra et abe-kranium. I Lyngby var han med på David Nielsens bronze-vindende team og nåede senest at stifte bekendtskab med Mark Strudal som cheftræner. Og fra 2019 er Mikkel på kontrakt i norske Odd.

  • Kristian Mørch Rasmussen er U17 landstræner hos DBU for de kvindelige talenter og har tidligere vundet DM som assistent for Brøndbys kvinder, været akademitræner i B93 og har UEFAs A-licens, og så er Kristian meget interesseret i den mentale side af sportens udvikling. Kristian underviser også på Rungsted Gymnasium.

Find Mediano Lab i din podcast-app.

Husk at dele budskabet med andre, hvis du kender nogen, der vil have særlig interesse i dette indhold.

Hvis du har ideer til emner, vi skal fokusere på eller på anden vis bare gerne vil i kontakt med os, så skriv til lab@mediano.nu.

Se mere fra Mediano Lab

Mediano PL: Den mest mærkværdige midtugerunde i mands minde

Mediano PL: Den mest mærkværdige midtugerunde i mands minde

Kom helt ind i Jürgen Klopps taktiske maskinrum og lær om 4-3-3 og 4-2-3-1

Kom helt ind i Jürgen Klopps taktiske maskinrum og lær om 4-3-3 og 4-2-3-1