logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Sandbox: La Liga Aficionados #3 -  Toppen tager form og pres på Rubi i Real Betis

Sandbox: La Liga Aficionados #3 - Toppen tager form og pres på Rubi i Real Betis

I denne udsendelse af La Liga Aficionados dykker vi ned i fire kampe fra 8. runde, hvor der bl.a. var topkamp på Camp Nou.

Af Theis Fischer Brandt

Vi starter dette program ud med sidste fredags opgør mellem Real Betis og Eibar, hvor hjemmeholdet igen leverede en skuffende indsats med et 1-1 resultat. Betis har hentet flere store spillere ind i sommers, men tingene fungerer slet for Rubis mandskab indtil videre. Hvor lang snor har Rubi efterhånden tilbage på trænerbænken? Hvor på banen har Betis problemer?

Vi bevæger herefter til et regnfyldt stadion i San Sebastian, hvor Real Sociedad løb ind i et højst overraskende nederlag til Getafe. Er Sociedad ved at vise deres sande niveau efter at have reddet på en sky i sæsonstarten? Var det fortjent, at Martin Ødegaard vandt månedens spiller i La Liga?

Vi skal også til hovedstaden, hvor Zinedine Zidanes Real Madrid er ved at tage form, i hvert fald i liga-sammenhæng. Eden Hazard fik scoret i 4-2 sejren mod Granada, men hvor tæt på topniveauet er han egentlig? Og hvordan ser keeper-situationen ud, når hverken Thibaut Courtois eller Alphonse Areola har imponeret synderligt?

Vi slutter programmet af i Barcelona, hvor Sevilla var på besøg. Kampen endte 4-0 til hjemmeholdet, men var det et resultat, som afspejlede kampen? Hvem skal score målene for Sevilla? Og hvad er det, som begynder at fungere for Barcelona?

Det er nogle af de punkter, som vi kommer omkring i udsendelsen:


Foto: Denis Doyle/Getty Images

Den Mentale Side - Hvad kan fordbold lære af bueskydning?

Den Mentale Side - Hvad kan fordbold lære af bueskydning?

Den store optakt til Danmark-Schweiz med Junker og Dickoh

Den store optakt til Danmark-Schweiz med Junker og Dickoh