logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Det taktiske bibliotek #2 - Forsvarsstrategier

Det taktiske bibliotek #2 - Forsvarsstrategier

I andet afsnit af vores nye serie, ‘Det Taktiske Bibliotek’, kan du blive klogere på de forskellige forskellige forsvarsstrategier, der er i moderne fodbold. Tidligere fodboldspiller Francis Dickoh og UEFA Pro licens-træner Rasmus Monnerup tager dig igennem de forskellige strategier og vurderer dem.

AF RASMUS MONNERUP

Udsendelsen i artiklen er sponsoreret af JTB Sports - Danmarks eneste globale sportsrejsebureau

I andet afsnit af det taktiske bibliotek er fokus rettet mod hvordan man forsvarer sig i moderne fodbold. Francis Dickoh og Rasmus Monnerup tager dig igennem udviklingen indenfor forsvarsstrategier, og kommer ligeledes med et bud på hvordan fremtidens forsvarsstrategier vil tage sig ud.

Du kan høre om:

  • Mandsorienteret forsvarsspil

  • Zoneforsvar

  • Blokforsvar

  • Kombinationsforsvar

Du kan ydermere høre eksempler på de forskellige strategier, og hvilke spillere, der er eksperter i de forskellige strategier. Og hvorfor nogle spillere har udtalte svagheder overfor dele af modstandernes angrebsspil.

Du kan finde udsendelsen her:

Du kan finde afsnittet om de offensive rum her:

Foto: Getty Images

Mediano Sócrates: Det nye målspark - når regler forandrer

Mediano Sócrates: Det nye målspark - når regler forandrer

Mediano Legends - Eric Cantona

Mediano Legends - Eric Cantona