logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano Marketing - Hvordan blev BLAST inspireret af Shrek?

Mediano Marketing - Hvordan blev BLAST inspireret af Shrek?

Det handler om at fange de såkaldte ‘eyeballs’, og gerne så mange som muligt. Men hvordan gør man det, når man gerne vil tale til ‘core fans’ og et bredt publikum på samme tid. Det fortæller VP, Development and Relations for BLAST, Jordi Roig om i denne udgave af Mediano Marketing.

Af Sture Sandø

Udsendelsen i denne artikel er sponseret af Partnership

Først skabte de RFRSH. Ud af det kom blandt andet Astralis, nutidens og måske fremtidens store sportsstjerner. Og sideløbende har de skabt BLAST Pro Series, som er en del af esportens revolution. I denne podcast kan du komme helt tæt på BLAST og tankerne bag RFRSH, når Jordi Roig, VP, Development and Relations hos BLAST, fortæller om den spændende udvikling.

Jordi Roig har tidligere været med i blandt andet fodbolden (Brøndby IF) og håndbolden (AG KøbenhavnI), og i denne samtale kan du høre, hvad fodbolden - og sporten - kan lære af esporten, men også hvilke elementer fra formel 1, basketball, ishockey, tennis, fodbold og ikke mindst filmen Shrek, som BLAST har ladet sig inspirere af.

Hør om, hvordan man har flyttet sig i den traditionelle fødekæde med sportsrettigheder. Med Astralis har man en slags esportens svar Real Madrid. Med BLAST Pro Series og BLAST Premier forsøger man at skabe en slags Champions League.

Vil du høre de andre udsendelser i serien Mediano Marketing, så finder du dem herunder eller i kanalen Mediano Lab.

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det taktiske værksted - Taktisk fleksibilitet

Det taktiske værksted - Taktisk fleksibilitet

Mediano Superliga: Topholdene sejrede uden at spille sig ud

Mediano Superliga: Topholdene sejrede uden at spille sig ud