logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Bold & Bøger: Hvorfor er en 25 år gammel historie interessant?

Bold & Bøger: Hvorfor er en 25 år gammel historie interessant?

I denne måneds udgave af Bold & Bøger taler Sebastian Stanbury og Martin Davidsen om fodboldbøger om historiske begivenheder. Udgangspunktet er Davidsens bog om Miraklet i Madrid, men de to fodboldvenner kommer alligevel vidt omkring i snakken.

AF SEBASTIAN STANBURY OG MARTIN DAVIDSEN

 Bold & Bøger udkommer i Mediano Magasinet, der har Arbejdernes Landsbank som kanalpartner.

Det er blevet efterår, og i disse uger og måneder udkommer en række nye fodboldbøger. Nogle af dem handler om aktuelle personer, andre er mere historisk prægede og bagudskuende. Og det er netop de sidstnævnte, der er i fokus i denne måneds udgave af Bold & Bøger.

Fodboldvennerne Sebastian Stanbury og Martin Davidsen har sat sig ved mikrofonerne i København og talt om fodboldbøger om historiske begivenheder. Udgangspunktet er Martin Davidsens nye bog ’Miraklet i Madrid’, der handler om OB’s sejr over Real Madrid i 1994, men samtalen kommer alligevel vidt omkring, og undervejs bliver der vendt spørgsmål som:

-        Hvorfor er det værd læse en bog om en kamp, man kender resultatet af? 

-        Hvad betyder 25 års perspektiv for måden at se en fodboldkamp på?

-        Er der en lighed mellem Malmö FF anno 1979, landsholdet anno 1986 og OB anno 1994?

-        Hvad kan fodbold egentlig betyde for et folkefærd?

-        Og meget mere

De sædvanlige formater med Siden Sidst og Ønskesedlen er også tilbage, så Martin Davidsen og Sebastian Stanbury kommer igen med et par personlige anbefalinger til fodboldlitteratur, de enten har læst eller glæder sig til at læse.

Lyt til udsendelsen her: 

Foto: Getty Images/Lars Rønbøg

Mediano PL: Liverpools store skridt mod mesterskabet

Mediano PL: Liverpools store skridt mod mesterskabet

Mediano Data #4 - 3.000 indlæg, men hvor meget er de værd?

Mediano Data #4 - 3.000 indlæg, men hvor meget er de værd?