logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano Serie A: Quagliarellas vilde historie, danskerstatus og de bedste januarhandler

Mediano Serie A: Quagliarellas vilde historie, danskerstatus og de bedste januarhandler

Podcast: Serie A-magasinet har en masse spændende ting på blokken, herunder historien om det tunge åg, målræven Fabio Quagliarella har båret på, en opsamling på de mest interessante januar-handler og en status på danskerne i Serie A.

AF ADAM MØLLER GOMAA

Udsendelsen i denne artikel er sponsoreret af Strive Sport.

Så er det igen blevet tid til Medianos Serie A-magasin, og det er første gang i 2019, at vi melder os på banen. I dagens udsendelse skal vi se på, hvordan 2019 er kommet i gang med italienske briller.

Vi skal blandt andet tale om den uhyggeligt tætte kamp om Champions League-pladser, vi skal selvfølgelig omkring usårlige Juventus’ store nederlag i Coppa Italia, vi skal have rundet transfervinduet af, og så skal vi ikke mindst tale Sampdorias Fabio Quagliarella, som har fundet sin tredje ungdom og aldrig har været bedre end lige nu, hvor han netop er blevet 36 år. Men han har i mange år båret rundt på en stor hemmelighed, som har præget hans privatliv.

Dagens panel er økonom, tidligere skribent på Mediano og stor Serie A-kender med forkærlighed for AC Milan, Brian Bødker, og en Mediano-debutant i form af Nicklas Degn, som går på journalist-uddannelsen i Aarhus, som er en del af Mediano Socratés-holdet, og som for nyligt udgave artiklen på mediano.nu, der hedder A Scorer Of Fine Goals - om netop Fabio Quagliarella.

Den artikel kan du finde lige her.

Du kan høre Serie A-udsendelsen her:

Denne Serie A-podcast er sponseret af Strive Sport, og det er takket være dem, at vi kan give jer Medianos Serie A-magasin.

Det er hos Strive Sport, at du kan se Serie A fra og med denne sæson. Et abonnement koster 79 kroner om måneden, og faktisk kun cirka det halve, hvis man køber et års abonnement - og du kan også lægge ud med at prøve det hele gratis i en 7 dages periode. Man kan sågar købe et årsabonnement, hvis man hellere vil det, hvor der oven i købet er penge at spare - det koster 499 kroner.

Og for en god ordens skyld: Strive Sport har ikke indflydelse på indholdet. De er partnere, og dem er vi stolte af på Mediano. Uden partnere, intet Mediano. Det er vores model.

Foto: Getty Images/Paolo Rattini

Racisme skæmmer italiensk fodbold

Racisme skæmmer italiensk fodbold

Mediano Fan om spilletidspunkter og programlægning i Superligaen

Mediano Fan om spilletidspunkter og programlægning i Superligaen