logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: Sæson 6-comebacket og den sværeste position

Fodboldministeriet: Sæson 6-comebacket og den sværeste position

Så er freden forbi, selvom ferien ikke har været lang nok til alles smag. Ministeriet skal have fundet frem til den sværeste position på banen, rouletten skal i gang igen, og det samme skal quiz’en. Velkommen til sæson 6 i Fodboldministeriet.

Af Chrisitan Wolny & Sture Sandø

Så er Fodboldministeriet tilbage, og sæson 6 har lagt fra land. Verdens bedste lyttere har været ude at rejse i ferien, og der kan derfor føjes nye lande til verdenskortet. Der vanker dog også en skideballe til de tre gnavpotter fra Dorthe, som tager pynten af den i forvejen begrænsede gensynsglæde. Landsholds-Lars er i forvejen langt fra tilfreds med den for korte juleferie podcasten har været på.

Hvis du er en af dem, der indimellem er endt i en diskussion omkring, hvilken position der er sværest at spille på en fodboldbane, så får du svaret i denne uges talkshow. Landsholds-Lars går nemlig samtlige positioner igennem, og der leveres sværhedsgrad på dem alle, ligesom de vigtigste egenskaber identificeres. Back-pladsen kommer, ikke overraskende, højt op på listen…

Producer-Sture får pustet støvet af rouletten, når der skal forsøges at vinde penge til fodboldfilm festivalen Shoot! i næste måned.

En helt ny sæson af quiz’en kommer også i gang. Wolny er fyldt med gåpåmod og satser på en hurtig føring. Men bliver det mon endelig et af hans elskede lytterspørgsmål, som spænder ben for hans ambitioner om en drømmestart?

Balkonens mail-box har stået åben hele juleferien, og derfor venter der masser af spørgsmål til balkonen. I denne uge betyder det svar på alt fra om senge på udebaneture, forskellige kampdage i Superligaen til de bedste af de gamle spillere.

Den første udgave af den nye sæson serverer naturligvis også et lækkert stykke Legende News, hvor Klaus Berggreen efterhånden har luret en del fif af fra præsidenten i Pisa. Og derfor får den gode Anconetani sin egen medicin i fuld dosis, da den danske topscorers kontrakt er udløbet.

Alt sammen får du i denne uges udgave af Fodboldministeriet, der er sponsoreret af Faxe Kondi og LeoVegas.  

Husk at du hver mandag kan få Fodboldministeriet direkte ind på din telefon eller iPad ved at ved at abonnere på podcasten i iTunes, Spotify eller SoundCloud.

Foto: Michael Campanella/Getty Images

Mediano Lab - En samtale med Christian Poulsen om at præstere i et nyt miljø

Mediano Lab - En samtale med Christian Poulsen om at præstere i et nyt miljø

Mediano Fan: Livet som aktiv fan i provinsen

Mediano Fan: Livet som aktiv fan i provinsen