logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Preview går til galoppen

Preview går til galoppen

Ny partner på Mediano: Den kommende tid kan du opleve en række udsendelser optaget på Klampenborg Galopbane - ikke om heste, men om fodbold. Helt som vi plejer. Men med vores nye partner vil vi gerne være med til at fortælle nye historier.

På billederne til denne artikel kan du se Medianos Preview-panel blandt hestene på Klampenborg Galopbane, men bare rolig. Benjamin Leander skal ikke til at forudsige program nr. 2s chancer på yderbanen på Galopbanen eller hvem der skal efterfølge Master Bloom som vinder af årets MacAllen Derby, ligesom Jonas Hebo Rasmussen ikke skal analysere træningsøvelserne på grusbanen lige ved siden af Bakkens Hvile.

De skal snakke fodbold - helt som de plejer. Klampenborg Galopbane vil nemlig gerne gennem Mediano fortælle historien om, hvor den traditionsrige bane og dens publikum er anno 2019. Og det er ikke helt kedeligt.

Jonas Hebo Rasmussen (tv), Peter Brüchmann og Benjamin Leander - tilsammen Mediano Preview

Jonas Hebo Rasmussen (tv), Peter Brüchmann og Benjamin Leander - tilsammen Mediano Preview

Galopbanen er fra 1910 og er en kulturinstitution med masser af tradition og historie, men også med masser af nutid. Publikum er ungt og er faktisk parallelt med Medianos lyttere, som oftest er 22-49 år.

- Vi kender Mediano godt og kan se, at publikum matcher vores. Vi håber gennem Mediano at kunne fortælle historien om de oplevelser, der ligger på en løbsdag med sociale oplevelser med en actionfyldt sport i unikke omgivelser. Lidt som når man går til fodbold, siger Christian Bagge, kommerciel manager på Klampenborg Galopbane.

Som et led i aftalen mellem Klampenborg Galopbane og Mediano vil en lille række af Mediano Preview-udsendelserne blive afviklet på galopbanen. Faktisk tyvstartede Mediano på samarbejdet med en optagelse om fodboldlandsholdets første kampe i 2019 optaget i dag tirsdag d. 19. marts. Fremover vil også en række af de meget populære ‘UK Special’-udsendelser, hvor der sættes fokus på et traditionsrigt hold fra Premier League, Championship eller de engelske divisioner, blive afviklet på galopbanen. En række af disse udsendelser vil blive afviklet på løbsdage i løbet af foråret.

Ikke for at rapportere om løbenes udvikling, men for at fortælle de ‘normale’ historier om fodbold og samtidig beskrive stemningen på banen nord for København.

- Vi er meget glade for endnu et nyskabende samarbejde. Vi kan lave mere indhold til vores lyttere, og vi kan skabe en relation og fortælle en historie fra en god partner til vores lyttere. Vi skaber en relevans fremfor bare at råbe et kommercielt budskab ud til et publikum, der ikke længere hører efter, siger Medianos chefredaktør Peter Brüchmann.

Den 2-årige Targaryen havde smag for Benjamin Leander - men vi skal ikke turde sige, om interessen er gengældt.

Den 2-årige Targaryen havde smag for Benjamin Leander - men vi skal ikke turde sige, om interessen er gengældt.

Mediano håber at lave flere af den slags samarbejder, hvor man kan bruge den fysiske tilstedeværelse til at fortælle gode historier i stærke partnerskaber.

- Det afgørende vil altid være relationen til vores lyttere. Så længe vi kan lave mere stærkt indhold og lave relevante budskaber for vores partnere, så laver vi meget gerne denne slags samarbejder, siger Peter Brüchmann.

Du kan høre udsendelsen om det danske fodboldlandshold her - og høre Hebo og Leanders analyser af Åge Hareides landshold her:

Og her er artiklen, der fortæller om landsholdet.

Vil du høre mere om, hvordan man bliver partner på Mediano, så skriv til kontakt@mediano.nu

Direktør på Klampenborg Galopbane, Carsten Baagøe Schou (tv) viser Peter Brüchmann og Jonas Hebo Rasmussen rundt i staldene.

Direktør på Klampenborg Galopbane, Carsten Baagøe Schou (tv) viser Peter Brüchmann og Jonas Hebo Rasmussen rundt i staldene.

Foto: Asbjørn Andreasen.Mediano Bundesliga #8 - Forårstjek hos klubberne og Die Mannschaft

Mediano Bundesliga #8 - Forårstjek hos klubberne og Die Mannschaft

Her er Hareides landshold anno 2019 - Hvem skal vi håbe på? Hvem skal bære holdet?

Her er Hareides landshold anno 2019 - Hvem skal vi håbe på? Hvem skal bære holdet?