logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: Ignoreret træner og da Berggreen solgte sig selv

Fodboldministeriet: Ignoreret træner og da Berggreen solgte sig selv

Hvad mener Landsholds-Lars og resten af ministeriet om det store samtaleemne efter Ligacup-finalen? Skal de tre nu også til at være klubejere? Og er der allerede vrøvl med quiz’en? Svarene får du i Fodboldministeriet.

Af Christian Wolny & Sture Sandø

Der skal efterhånden ikke meget til at slå Landsholds-Lars ud. Denne gang er det den kommende skitur med familien – og ikke mindst den forudgående 16-timers køretur – som på forhånd bekymrer og giver dårligt humør.

Det hjælper på ingen måde, at dagens tema er Chelseas Kepa og hans demonstrative aktion mod træner Sarri, da den spanske målmand nægtede at lade sig udskifte i den engelske ligacup-finale. Jacobsen er godt sur på alle parter i den sag, men Wolny og Producer-Sture får trods alt ledt samtalen derhen, hvor der gives svar på, hvordan en trup reagerer på sådan en episode, og hvordan Sarri må have været nødt til at navigere frem mod den næste kamp for ikke at tabe omklædningsrummet.

I roulette-runden prøver drengene også noget helt nyt, da de får muligheden for at blive klubejere. Det er der naturligvis ingen af de tre, der kan modstå. Selv Landsholds-Lars overgiver sig, selv om der er tale om hans evige hadeobjekt i form af 7-mandsfodbolden. Jacobsen pudser endda formen af ved at ringe til Uffe Holm for at få tips, inden der spilles til fordel for ugens gode fodboldformål.

Det viser sig, at Wolny igen har grundlag for en sag hos CAS, da Producer-Sture må erkende, at Landsholds-Lars’ meget snævre sejr i sidste uges åbningsquiz kom på et meget kontroversielt og tvivlsomt grundlag. Men om frustrationen kan omsættes til en stor præstation, er nok tvivlsomt.

Balkonens svarer på alt fra, hvorfor hold ofte hiver alle mand ned i feltet, når der skal forsvares dødbolde, over politisk snak i et omklædningsrum og til ting, man bare ikke siger på en fodboldbane.

I Legende News er den gode Klaus Berggreen efterhånden blevet så italiensk, at han nu kan sælge sig selv bag om ryggen på den ellers så drevne Anconetani. Præsidenten vil dog hellere gøre danskeren til Diego Maradonas holdkammerat. Men måske ender det med smil på alles læber til sidst alligevel.  

Alt sammen får du i denne uges udgave af Fodboldministeriet, der er sponsoreret af Faxe Kondi og LeoVegas.  

Husk at du hver mandag kan få Fodboldministeriet direkte ind på din telefon eller iPad ved at ved at abonnere på podcasten i iTunes, Spotify eller SoundCloud.

Mediano La Liga: Dobbelt Clásico, Getafe i CL og fodboldarenaen som politisk kampplads

Mediano La Liga: Dobbelt Clásico, Getafe i CL og fodboldarenaen som politisk kampplads

Spiller til Spiller: Her er Jens Jessen i dag

Spiller til Spiller: Her er Jens Jessen i dag