logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: Racisme-reaktion og Dyrst til EM?

Fodboldministeriet: Racisme-reaktion og Dyrst til EM?

Hvad fordriver Christian Eriksen fritiden med? Hvilket ansvar overtaget Scholz i FC Midtjylland nu fra AaB-legenden Rasmus Würtz? Kan Wolny endelig bringe sin foran i quiz’en? Og hvad skal der til for at Dyrst komponerer en sagn til EM 2020? Fodboldministeriet har svarene.

Af Christian Wolny & Sture Sandø

Man skal kunne bunde i en kop med ananas i egen juice, hvis man skal klare sig igennem starten af denne uges podcast, hvor drengene er svært tilfredse med, at Christian Eriksen åbenbart er en af verdens bedste lyttere. Wolny, Landsholds-Lars og Producer-Sture kommer dog hurtigt ned på jorden igen, da de forsøger at overskue, hvor stort et tab det er for den kære Superliga at AaB-legenden Rasmus Würtz har valgt at stoppe karrieren snart og ligaen dermed mister halvdelen af spillere, der præsterer med den smukkeste pløs på støvlerne.

Der var heller ikke godt nyt fra ugens landskamp i Montenegro, hvor de engelske gæsters spillere var udsat for racisme fra hjemmepublikummet. Derfor tager gutterne temaet op igen og diskuterer, hvad holdkammerater kan og bør gøre i sådan en situation. 

Roulette-runden røg af hesten i sidste uge, men denne gang er der tale om så godt et fodboldformål, at Jacobsen nægter at undgå at sende LeoVegas’ penge afsted via rouletten. Wolny nægter til gengæld at afgive sin gode form i quiz’en, men det bliver mere end hårdt, da han ender med at stå over for det nok sværeste spørgsmål i podcastens historie.

Balkonens svarer på lytternes spørgsmål om højrebenede venstre backs, bortforæring af trøjer og fejringer af mål.

I Legende News finder vi ud af, hvad det var, der gjorde Klaus Berggreen til så ærgerrig en målscorer, når vi får et indblik i en familiefrokost helt tilbage i 60’erne.

Alt sammen får du i denne uges udgave af Fodboldministeriet, der er sponsoreret af Faxe Kondi og LeoVegas.  

Husk at du hver mandag kan få Fodboldministeriet direkte ind på din telefon eller iPad ved at ved at abonnere på podcasten i iTunes eller SoundCloud.

Foto: Stu Forster/Getty Images

Tyrkiet Special: Tæt på Süper Lig, landsholdet og helt tæt på Galatasaray

Tyrkiet Special: Tæt på Süper Lig, landsholdet og helt tæt på Galatasaray

Hammer & Brüchmann: Det store grundkursus i 'Fodbold som Forretning'

Hammer & Brüchmann: Det store grundkursus i 'Fodbold som Forretning'