logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano Serie A: Juves Galacticos, romeren Ranieri og kometen Kean

Mediano Serie A: Juves Galacticos, romeren Ranieri og kometen Kean

Podcast: Er Juventus igang med at kopiere Real Madrids Galactico-filosofi? Rejser Ranieri Roma? Hvem ender i top 4? Og så I røgen fra kometen Kean? Det er nogle af spørgsmålene i denne udgave af Serie A-magasinet.

AF ADAM MØLLER GOMAA

Udsendelsen i denne artikel er sponsoreret af Strive Sport.

Medianos Serie A-magasin udkommer denne gang efter en weekend, hvor den stod på både Roma-Napoli, Inter-Lazio og Sampdoria-Milan – alle kampe, hvor der var afgørende point på spil i den tætte kamp om de europæiske pladser.

Nogle af disse kampe og de involverede hold kommer vi til at tale om i dag, hvor vi også runder Ranieris genansættelse i Roma og klubbens afsked med sportsdirektør, Monchi.

Derudover kommer vi forbi Juventus’ stjerneskud, Moise Kean, og generelt har vi sat god tid af til en stor Juventus-snak, hvor det skal handle om Agnelli-familiens ønske om at kopiere Real Madrids Galacticos – et projekt som blev skudt i gang sidste sommer med indkøbet af Cristiano Ronaldo.

I dagens panel sidder Jonas Neivelt, som er Roma-mand, som tidligere har skrevet for blandt andet Tipsbladet, har boet i Italien og som er stor kender af Serie A sammen med fodboldkommentator på Strive Sport, Kenneth Hansen. 

Du kan høre udsendelsen her:

Denne Serie A-podcast er sponseret af Strive Sport, og det er takket være dem, at vi kan give jer Medianos Serie A-magasin.

Det er hos Strive Sport, at du kan se Serie A fra og med denne sæson. Et abonnement koster 79 kroner om måneden, og faktisk kun cirka det halve, hvis man køber et års abonnement - og du kan også lægge ud med at prøve det hele gratis i en 7 dages periode. Man kan sågar købe et årsabonnement, hvis man hellere vil det, hvor der oven i købet er penge at spare - det koster 499 kroner.

Og for en god ordens skyld: Strive Sport har ikke indflydelse på indholdet. De er partnere, og dem er vi stolte af på Mediano. Uden partnere, intet Mediano. Det er vores model.

Foto: Getty Images/Valerio Pennicino

Mediano PL: Farvel til Huddersfield, Cardiff i tovene og knivskarp duel om top fire

Mediano PL: Farvel til Huddersfield, Cardiff i tovene og knivskarp duel om top fire

Mediano La Liga: Den Gule Ubåd synker, status i Sevilla og fremtiden for Madrid-klubberne

Mediano La Liga: Den Gule Ubåd synker, status i Sevilla og fremtiden for Madrid-klubberne