logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: Brexit, blacklist og Berggreens dobbeltgænger

Fodboldministeriet: Brexit, blacklist og Berggreens dobbeltgænger

Hvem har modet til at sætte et all-star hold for OB uden Per P, Mandarinen og Vodbinderen? Hvad kommer brexit til at betyde for Premier League og danske talenter? Og hvad er det historiske ved ugens spil på rouletten? Svarene får som altid i Fodboldministeriet.

Af Christian Wolny & Sture Sandø

Det er ikke podcastens stolteste øjeblik, da denne uge starter med at måtte undskylde for, at en af verdens bedste kvindelige lyttere er blevet kaldt en mand. Det bliver ikke meget bedre af, at det samtidigt er begyndt at sne midt i april, lige da Landsholds-Lars havde fået sat sommerdæk på Audi’en. Og helt galt går det, da Jacobsen gøres bekendt med en kollegas valg af venstre back til et all-star hold i OB. En episode, der på stedet udløser både raseri og et nyt medlem på blacklisten.

Alle snakker om brexit, men hvis man nu bedst kan lide at snakke om fodbold, så er der public service i denne uge, hvor Wolny, Landsholds-Lars og Sture får styr på, hvad der foregår bag kulisserne lige nu for at forberede ligaen på det, hvad brexit kommer til at betyde for nationaliteten på de spillere, der efter brexit vil have mulighed for at komme til Premier League. Hvilken indflydelse det kommer til at have for spillere med danske pas. Og ikke mindst for de talentfulde danskere på under 18 år, som næppe kan komme over at spille på øen i en unge alder længere.

Roulette-runden er historisk i denne uge. Ikke fordi, det igen er muligt at fortsætte den utrolige stime af gevinster til lytternes gode fodboldformål. Men fordi, det i denne uge er et af podcastens Hall of Fame-medlemmer, der har skrevet ind for at få en tur og støtte en vigtig sag, I quiz’en skulle Danskfodbold.com efter sigende have lyttet til kritikken og lavet mere menneskelige spørgsmål til de to konkurrenter. Om det er til Jacobsens eller Wolnys fordel finder vi ud af i denne uge. 

Balkonen svarer på lytternes spørgsmål om Landsholds-Lars tør udfordre popstjernen Christopher, om det mærkeligste tilbud Lars fik som spiller og om fodboldens regel nr. 1. Og så får finder Producer-Sture sin favoritklub i England, da de andre finder ud af, han ikke har nogen endnu i en ellers moden alder.

I Legende News er legenden Berggreen på show-tour i Japan for at spille med de største stjerner i verden. Han får skaffet Lars Høgh med i loppetjansen, men det kommer den gode Berggreen til at fortryde…

Alt sammen får du i denne uges udgave af Fodboldministeriet, der er sponsoreret af Faxe Kondi og LeoVegas.

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

”Hvis jeg havde været ansat i en anden branche end fodboldbranchen, ville jeg have stået frem med min egen seksualitet”

”Hvis jeg havde været ansat i en anden branche end fodboldbranchen, ville jeg have stået frem med min egen seksualitet”

Mediano Preview: Når det store derby bare er en opvarmning til den store guldkamp

Mediano Preview: Når det store derby bare er en opvarmning til den store guldkamp