logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mads Davidsen i Bossword: Her er min opskrift på succes i en verden med lidt for meget quickfix

Mads Davidsen i Bossword: Her er min opskrift på succes i en verden med lidt for meget quickfix

Bossword Sport: Fodboldtræneren, sportsdirektøren og nu konsulenten Mads Davidsen har slået sig ned i London, men arbejder med klubber og forbund over tre kontinenter. Her er han på besøg i Mediano og fortæller om sin model i Optima Football.

Af Peter Brüchmann

Udsendelsen i denne artikel er sponsoreret af Private Banking fra Arbejdernes Landsbank.

Her fortæller Mads Davidsen om sit bud på succes i idrættens verden - om hvordan man investerer i det langsigtede perspektiv i en verden, der altid er på jagt efter det kortsigtede quickfix. Og den egenskab kan overføres på mange andre verdener end sportens. Derfor er denne samtale også i regi af Medianos kanal om ledelse, Mediano Bossword, hvor vi har et særligt sport, vi kalder ‘Bossword Sport’.

Mads Davidsen er den danske fodboldtræner, der har arbejdet med det største budget i kinesiske Shanghai SIPG, der er ejet af det kinesiske svar på Mærsk. Han arbejder nu med forbund og klubber over tre kontinenter gennem sit nye konsulent-virksomhed Optima Football.

Her beskriver han modellen og peger også på, hvem der er i Danmark har været bedst til at gøre nogle af de ting, som han anbefaler i sin model. Få svaret i denne udsendelse, hvor Mads Davidsen er på besøg i Medianos studier.

Husk udsendelsen skal findes i Mediano Bossword

Her er Optima Football-modellen, der bliver omtalt og gennemgået i udsendelsen (med tilladelse fra Optima Football):

Mads Davidsen optima.jpg

Hør eventuelt også udsendelsen i Bossword, da Mads Davidsen sammen med Helle Hedegaard Hein fortalte om deres bog, ‘Når talent forpligter’. Den omtales også i den nye udsendelse. I bogen slår Hein og Davidsen til lyd for, at vi går fra et resultat-paradigme til et motivationsparadigme.

Den udsendelse kan høres her:

Mediano Superliga: Så er der dækket op til guldkamp i Parken Skærtorsdag

Mediano Superliga: Så er der dækket op til guldkamp i Parken Skærtorsdag

”Hvis jeg havde været ansat i en anden branche end fodboldbranchen, ville jeg have stået frem med min egen seksualitet”

”Hvis jeg havde været ansat i en anden branche end fodboldbranchen, ville jeg have stået frem med min egen seksualitet”