logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

VFF-træner Steffen Højer: Vores mål er top 1, og så må vi tage de mavepumpere, der kommer

VFF-træner Steffen Højer: Vores mål er top 1, og så må vi tage de mavepumpere, der kommer

Hvad er konsekvensen af at melde offensivt ud? Hvilke erfaringer har nedrykningen givet? Og hvad fylder egentlig mest i en stor Superliga-karriere som aktiv? Her fortæller Viborg-træer Steffen Højer åbent om det hele.

Af Sture Sandø

Da FC Helsingør for snart to år siden overraskede alle inklusiv sig selv ved at spille 1-1 hjemme og 2-2 ude og dermed rykkede i Superligaen, var det traditionsklubben Viborg FF det gik ud over. Nedrykningen førte til en fyring af cheftræner Johnny Mølby, og i stedet tog daværende assistenttræner Steffen Højer over.

Siden har Højer og hans makker Ralf Pedersen stået i spidsen for holdet fra domkirkebyen, der i sidste sæson glippede den playoff-billetten på sidste spilledag i en vanvittig kamp imod bundproppen Brabrand. Nu ligger holdet nummer 1, er de mest scorende og det bedste udehold. Målsætningen er meldt klart ud: “Vi vil vinde 1. division.” Så der er noget at leve op til.

I denne udsendelse fortæller Højer om sin tid i spidsen for klubben, som der er store forventninger til i byen. Han giver sit syn på truppens sammensætning. Og ikke mindst ser han tilbage på sin lange Superliga-karriere, der bød på 124 mål og tre topscorer-titler - i træk! I øvrigt noget han ikke er sikker på, at alle hans spillere er bevidste om. Det handler om modet til at sige, hvor man er bedst, hvordan man skaber en god kultur på førsteholdet, om vi-følelse og om et helt særligt forhold til Viborg FF.

Vi tilstræber at dække 1. division på så højt niveau som muligt med udsendelser, der giver overblik og med udsendelser som denne, hvor vi besøger de enkelte klubber. Har du input, ris eller ros til dækningen af 1. division, så skriv gerne til sture@mediano.nu - vi vil rigtig gerne høre, hvad I derude, synes om vores dækning.

Foto: Viborg FF

Space control - et kig ind i fremtidens fodbold. Og nutidens

Space control - et kig ind i fremtidens fodbold. Og nutidens

Mediano PL: Farvel til Huddersfield, Cardiff i tovene og knivskarp duel om top fire

Mediano PL: Farvel til Huddersfield, Cardiff i tovene og knivskarp duel om top fire