logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fokus på 1. division før de sidste runder med Jonathan Hartmann & Rasmus Monnerup

Fokus på 1. division før de sidste runder med Jonathan Hartmann & Rasmus Monnerup

Hvilke spillere har udmærket sig i denne sæson? Hvad betyder den svingende kvalitet af banerne for udviklingen af spillere? Hvad har de mange klub-overtagelser og trænerskifter betydet? Det og meget mere tager panelet op i denne udgave af Mediano 1. division.

Af Sture Sandø

De podcasts i denne artikel er sponseret af Arbejdernes Landsbank

Når Silkeborg og Viborg tirsdag aften brager sammen er det slutningen på runde 31 i 1. division, der nu er gået ind i den helt afgørende fase, og der er spænding i både toppen og bunden. Alle 12 klubber pånær HB Køge har som det ser ud i skrivende stund (matematisk) mulighed for at rykke op eller ned.

I denne udsendelse samler det faste Mediano 1. division-hold, Rasmus Monnerup og Jonathan Hartmann, op på sæsonen, ser frem imod topbraget i Silkeborg, taler om årets profiler, trænerskifter og klubovertagelser samt svarer på nogle af de mange spørgsmål, der er kommet fra lytterne.

Mere indhold om 1. division følger, når vi når til playoff-kampene, men har du allerede nu lyst til mere, så find vores interview med SIF-træner, Michael Hansen, som vi optog mandag d. 13. i kanalen Mediano Magasinet eller lyt til det her:

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mediano Pokalfinale Preview - den store optakt

Mediano Pokalfinale Preview - den store optakt

Mediano PL: Mesterskabet bliver i Manchester

Mediano PL: Mesterskabet bliver i Manchester