logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: Unge Lars møder gamle Lars og quiz-dramaet

Fodboldministeriet: Unge Lars møder gamle Lars og quiz-dramaet

Hvilke råd ville den erfarne Landsholds-Lars give sit uerfarne jeg, hvis han kunne? Hvem løber med sejren i sæsonens afgørende quiz? Og hvordan blev den gode Bartram indtroduceret til datidens helt store stjerne - Henning Jensen? Få svarene i sæsonens sidste udgave af Fodboldministeriet.

Sæsonens sidste omgang makværk er udført. Wolny, Producer-Sture og Landsholds-Lars tager forårets sidste dans, inden sommeren truer, og en pause er en absolut nødvendighed. Weekendens overståede møde med flere af verdens bedste lyttere på Klampenborg Galopbane evalueres, og Jacobsen er, yderst overraskende, godt tilfreds med oplevelsen.

Unge spillere har godt af at lære fra erfarne holdkammerater i en trup, siger en af fodboldens allerældste travere. Men hvad er det lige, de kan og skal lære? For at finde svarene har Sture og Wolny opfundet en leg, hvor 35-årige Landsholds-Lars skal komme med gode råd til sig selv som ung i de situationer, hvor valg skulle træffes. Valg der alle var med til at forme karrieren på godt og ondt.

Roulette-runden skal holde den historiske stime i live. Aldrig før har drengene vundet så mange gange i træk og sendt gevinster ud til gode fodboldformål, og der går nu alvorlige rygter om en tom pengetank i LeoVegas’ hovedkvarter.

Sæsonens dramatiske højdepunkt kunne have været denne uges quiz, hvor Wolny og Landsholds-Lars ligger side om side inden den allersidste og derfor afgørende runde. Men alvoren presser dem ud i så lange tænkepauser, at anbefalingen herfra faktisk er at springe den del over. På trods af ganske gode lytterspørgsmål er en del af skidtet.

Balkonen forsøger igen at give svar på lytternes præmisser. Denne gang handler det om nedsmeltning af en sæson, opdækning på hjørnespark og om hvordan man får fodbold- og klubinteresse til at gå i arv til sine yngste.

Legende News skal forsøge at leve op til den flotte start, Jan Bartram lagde for dagen, da han udmarkerede Norman Whiteside en våd aften i Belfast. Denne gang er legendefaktoren endnu højere, da selveste Henning Jensen træder ind på scenen i den gode Bartrams karriere.

Alt sammen får du i denne uges udgave af Fodboldministeriet, der er sponsoreret af Faxe Kondi og LeoVegas.  

Vi ønsker jer alle en velsignet sommer.

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mediano Legends: Smukke Paolo

Mediano Legends: Smukke Paolo

Mediano La Liga: Den store sæsonafrunding på La Liga

Mediano La Liga: Den store sæsonafrunding på La Liga