logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano 1. division: "Lyngby kan godt komme til at skille Vendsyssel ad"

Mediano 1. division: "Lyngby kan godt komme til at skille Vendsyssel ad"

Hvordan står 1. divisionsholdene forud for de to playoff-kampe? Hvem skal Vendsyssel og Hobro forberede sig særligt på? Og hvordan er det i det hele taget at stå i disse kampe. Det giver Mathias Tauber og Rasmus Monnerup svar på her.

Af Sture Sandø

Podcasten i denne artikel er sponseret af Arbejdernes Landsbank

Efter en hæsblæsende afgørelse på 1. division er det nu tid til at kigge lidt på konsekvenserne for de hold, der er på vej ud ad rækken i både toppen og bunden. Men den første del af udsendelsen giver også plads til et tilbageblik på Mathias Taubers karriere, som han afsluttede helt og aldeles et par timer inden udsendelsen.

Det er første gang i Medianos historie, at vi har en spiller i studiet så kort tid efter karrierestop, og det betyder, at der også er plads til den første hilsen fra en tidligere holdkammerat. Tauber suppleres på ekspertsiden af Rasmus Monnerup, der har en fortid som træner i FC Roskilde.

Udsendelsens hovedfokus er på playoff-kampene, der venter torsdag og søndag med udgangspunkt i Lyngby BK og Viborg FF, der skal byde henholdsvis Vendsyssel FF og Hobro IK op til dans. Tauber var selv en del af Lyngbys playoff-kampe i sidste sæson og har derfor meget at sige om, hvad det vil sige at skulle spille lige netop de kampe. Samtalen kommer omkring både de spillemæssige kvalitet hos Viborg og Lyngby, samt hvilke aspekter, der kan spille ind i udvælgelsen af de 11, der skal sikre Superliga-bold efter sommerpausen.

Udsendelsen er præsenteret i samarbejde med Medianos hovedpartner, Arbejdernes Landsbank. I anledning af bankens 100 års-fødselsdag d. 3. juni udgiver Mediano nogle særlige ‘Legends’-udsendelser. Den første er allerede udkommet og handler om Paolo Maldini. Den kan du høre i kanalen Mediano Legends eller lige her:

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den mentale side: Opskriften på det succesfulde udviklingsmiljø

Den mentale side: Opskriften på det succesfulde udviklingsmiljø

Superliga: Fra sommerkamp til jysk drama

Superliga: Fra sommerkamp til jysk drama