logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Sandbox: Optakt til Copa América 2019 - tredje del

Sandbox: Optakt til Copa América 2019 - tredje del

De forsvarende mestre fra Chile samt landet med flest Copa América-titler, Uruguay, er på plakaten i denne podcast, der sendes i æteren selvsamme dag, hvor løjerne for alvor begynder i Brasilien. Du får også et lille kig i historiebøgerne i denne traditionsrige turnering og så er der sidste nyt fra den brasilianske landsholdslejr.

AF ANDREAS KNUDSEN OG PETER ARNHOLDT, BRASSERBOLD

Leeeeet's get ready to ruuuuumble! I nat skydes Copa América i gang med kampen Brasilien - Bolivia på Morumbí i São Paulo, og vi kan herefter se frem til godt tre ugers lækkerier fra den sydamerikanske fodboldscene.

I denne tredje og sidste optaktsudsendelse har vi sidste nyt fra den brasilianske landsholdslejr, hvor et par sidste øjebliksskader har givet træner Tite grå hår i hovedet. Spørgsmålet er nu, hvordan han sætter brikkerne sammen til den vigtige åbningskamp.

Copa América har over 100 år på bagen og er dermed verdens ældst eksisterende landsholdsturnering. Vi har åbnet historiebøgerne og ser tilbage på nogle af balladesagerne fra et fodboldkontinent, hvor rivaliseringen er stor, og man ofte giver råt for usødet.

De forsvarende mestre fra Chile samt Uruguay, landet med flest trofæer i denne turnering, kommer under lup i denne podcast, og så ser vi frem mod den på papiret mest attraktive kamp i første spillerunde, nemlig lørdagens duel mellem Argentina mod Colombia.

Brasserbold består af Andreas Knudsen og Peter Arnholdt, som begge er ildsjæle, når det gælder sydamerikansk fodbold. Andreas bor i det kronjyske, er halvt brasser og passioneret tilhænger af storklubben Flamengo, mens scouten Peter bor i Belo Horizonte og kommer til at rapportere fra heksekedlen, mens kampene foregår. Vi leverer menuen, der sammen med jordemorkaffen, får dig til at vende op og ned på dag og nat, mens Copa América spilles.

Her hvis du bruger iTunes.

Her, hvis du lytter i Spotify.

Her, hvis du bruger PocketCast.

Og her i SoundCloud.

Skriv også gerne en anmeldelse i iTunes - eller endnu bedre fortæl andre om kanalen, hvis du hører noget, der synes fortjener et endnu større publikum.

Her kan du finde mere fra Mediano Sandbox:

Foto: Ezra Shaw/Getty Images

Lyngby BK Special: Genrejsningen, efterslæb fra fortiden og nye vinde

Lyngby BK Special: Genrejsningen, efterslæb fra fortiden og nye vinde

AaB Special: Hvordan kommer AaB igen tæt på dansegulvet?

AaB Special: Hvordan kommer AaB igen tæt på dansegulvet?