logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Partnernyt 2: Meget mere Mediano Legends

Partnernyt 2: Meget mere Mediano Legends

Mediano Legends: Nu kommer der meget mere af noget af det indhold, som I lyttere har fortalt os, at I holder allermest af. Det er den fremgangsrige webshop, sortesokker.dk, der leverer sokker til danske mænd og kvinder, der har valgt at gå ind i Mediano Legends og vores udsendelser om Champions League.

I løbet af foråret lavede på Mediano en kampagne, hvor vi fortalte, at vi var på udkig efter nye partnere til at være vores kaffe-partner og bil-partner, når vi tager ud i landet. Midt i flere interessante henvendelser dukkede så denne op fra André Nielsen, der er marketingsansvarlig og e-commerce manager hos sortesokker.dk:

”Hvis I en dag mangler en sokke-partner, har jeg vildt mange friske sokker på lager, og et markedsføringsbudget der ikke er opbrugt.”

På redaktionen kiggede vi lidt på hinanden og sagde: ’Sokker? Og det er ikke fodboldstrømper. Hvordan i alverden får vi det koblet ind i vores udsendelser?’

Men vi inviterede André på kaffe, og vi endte med at fokusere på historiens store fodspor og dermed Mediano Legends. Det kom sig egentlig af, at Sture og den gamle redaktør blev benovede over at høre, at sortesokker.dk sælger mange strømper i størrelse 54, fordi unge mænd får stadig større fødder og de er ikke altid nemme at finde i de fysiske butikker.

Aftalen indebærer, at Mediano i den kommende sæson kan lave en helt ny serie afsnit af ’Mediano Legends’, ligesom vi i de normale Mediano CL-udsendelser vil sætte fokus på, hvem der har potentiale til at blive sæsonens legende – altså træde i fodsporene på de store spillere i den imaginære hall of fame.

Som Mediano-lytter får du 20 procent på dine sokker og undertøj. Se mere her.

Og så kommer vi til at lave konkurrencer sammen med sortesokker.dk. Tag bare billedet herover.

Ovre på Facebook kan du fra i morgen tidlig vinde 365 par sokker, nok til, at du ikke behøver at vaske sokker i et år, hvis du kan gætte, hvem de tre par fødder tilhører. Vi kan afsløre, at billedet blev taget kort efter optagelsen af sæsonens sidste Mediano Preview. Skriv dit bud på de tre personer og vel at mærke i den rigtige rækkefølge på Medianos Facebook-side, så er du med i konkurrencen.

Som en hjælp får du her et billede af det normale hold til Mediano Preview fra hele den forløbne sæson.

Preview.jpg


-  Sortesokker.dk er i bund og grund en lidt utraditionel webshop, og kigger derfor også efter utraditionelle markedsføringskanaler. Den kategori er podcasts nok i ikke længere, men da jeg en dag hørte at Mediano søgte en kaffe-partner, tænkte jeg at det kunne være interessant at prøve denne form for markedsføring, siger André Nielsen og fortsætter:

- Efter vores samtale, hvor der blev udvekslet nogle sjove ideer, er jeg glad for at vi kom frem til en aftale, som jeg som jeg ser meget frem til. Især er jeg glad for at vi kunne "sætte os" på Legends og Champions League, som er udsendelser, jeg selv sætter meget stor pris på. Vi ser meget frem til samarbejdet, som vi håber bliver langvarigt, siger André Nielsen.

På Mediano kalder chefredaktør Peter Brüchmann sortesokker.dk for den mest specielle partner, man endnu har haft, men glæder sig over det kommende samarbejde.

- Vi gik ind i den her dialog med åbne øjne. Selv om vi er et lille iværksættermedie på 108 m2 i nordvest, siger vi faktisk nej til partnere, når det hele ikke passer. Men både André og vi gik ind i den her snak med alle muligheder åbne, og vi håber, at vi kan skabe en relation mellem vores lyttere og sortesokker.dk, fordi Mediano Legends er et format, som vores lyttere har givet meget positiv respons på fra dag 1.

- Vi har aldrig tidligere har haft en partner på Mediano Legends. Det er lettere at finde en partner til udsendelser om landsholdet og Superligaen end om det mere unikke indhold, men det afspejler ikke altid lytternes forhold til indhold, så derfor et stort velkommen til sortesokker.dk, siger Peter Brüchmann

De første Legends-udsendelser i det nye samarbejde vil rulle ud i Medianos kanaler efter sommerferien.

Hør et eksempel her på, hvad Mediano Legends er, når vi tegner et portræt af Paolo Maldini:

Om sortesokker.dk

Sortesokker.dk er drevet af nogle flinke mennesker, der gerne vil hjælpe andre til en lidt mere simpel hverdag. Vi er ikke i stand til at revolutionere, men vi kan sørge for at dine sokker matcher, uden besvær. Med en skuffe fuld af sorte sokker, tager du bare 2 tilfældige hver morgen, og ved at de passer sammen. Du skal derfor ikke bruge tid på at sortere sokker igen. Vi tilbyder god kvalitet til fine priser, og med hurtig levering.

Foto Paolo Maldini: Getty Images

Partnernyt 3: Meget mere Mediano Lab

Partnernyt 3: Meget mere Mediano Lab

Partnernyt 1: Meget mere Preview

Partnernyt 1: Meget mere Preview