logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Bestyrelsesformand i Vendsyssel FF, Jacob Andersen: Vi skulle have haft mere is i maven, da vi rykkede op

Bestyrelsesformand i Vendsyssel FF, Jacob Andersen: Vi skulle have haft mere is i maven, da vi rykkede op

Her reflekterer bestyrelsesformand i Vendsyssel FF, Jacob Andersen, over de erfaringer, han har gjort sig i løbet af sine to et halvt år i klubben, der nåede målsætningen om Superliga et år før tid, men som også er tilbage i 1. division.

Af Sture Sandø

Tilføjet onsdag d. 19. juni kl. 11. Kommentar fra journalist og ophavsmand til interviewet, Sture Sandø: I samtalen mellem Jacob Andersen og undertegnede fremkommer Andersen med nogle hårde ord om den tidligere sportsdirektør i Vendsyssel FF Glen Riddersholm. Jeg må efter at have genhørt udsendelsen erkende, at disse udsagn kommer til at stå for uimodsagt fra min side, da Riddersholm selvsagt ikke er en del af samtalen og kan tage til genmæle. Indholdet er ikke injurierende, men det havde på alle måder klædt udsendelsen, at jeg havde gjort det tydeligere, at disse udsagn står for Andersens regning. Jeg vil desuden forelægge Riddersholm udtalelserne ved førstkommende lejlighed, og give ham mulighed for at tage til genmæle.

Podcasten i denne artikel er sponseret af Arbejdernes Landbank

Vendsyssel FF rykkede op i Superligaen et år før den deadline på to et halvt år, klubbens nye investorer gav sig selv, da de gik ind i klubben i januar 2017. På det tidspunkt handlede de fleste overskrifter om, at Erik Rasmussen efter nogle års fravær var tilbage i dansk fodbold.

Men allerede i sommeren 2018 blev Superliga en realitet i Hjørring. Og med en flot start med sejre over OB og Esbjerg fB tog vendelboerne hurtigt endnu mere positiv opmærksomhed. Det endte dog som bekendt med nedrykning efter playoff-kampe imod først AC Horsens og senere Lyngby BK, og nu er Vendsyssel tilbage i 1. division.

Nu har vi ramt den deadline, som de tre investorer med Jacob Andersen i spidsen satte tilbage i 2017, da han satte sig for bordenden som bestyrelsesformand. I denne samtale fortæller han om de erfaringer, han har gjort sig som bestyrelsesformand og investor i klubben, der ad flere omgange har tiltrukket sig opmærksomhed.

Her fortæller Jacob Andersen blandt andet om:

  • Hvordan han har oplevet eksponeringen som bestyrelsesformand i en Superligaklub

  • Vendsyssel FF’s størrelse i forhold til Superligaklubberne

  • Arbejdet med stadion og fans

  • Hvordan han oplevede Erik Rasmussens afgang kort inden oprykningen

  • Fyringen af Jens Berthel Askou

  • De mange sportsdirektører - herunder Glen Riddersholms små to måneder i klubben

  • Og meget mere

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mediano Sócrates: Kan et EM-værtskab i 2028 bringe Italien ind i den internationale topkamp igen?

Mediano Sócrates: Kan et EM-værtskab i 2028 bringe Italien ind i den internationale topkamp igen?

Sponsor Special - Om det største sponsorat i dansk idræt, om AGFs succes, Randers' fejl og vejen til pengene

Sponsor Special - Om det største sponsorat i dansk idræt, om AGFs succes, Randers' fejl og vejen til pengene