logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano Sandbox: Copa América-action, runde 1

Mediano Sandbox: Copa América-action, runde 1

Maradona skyder med skarpt, overraskelsen, perlemål, tomme tribuner og eksperter, der bliver sat på plads. Brasserbold tager dig hele vejen rundt om den første runde i spillet om det sydamerikanske mesterskab.

AF ANDREAS KNUDSEN OG PETER ARNHOLDT, BRASSERBOLD

Copa América er langt om længe skudt i gang, og alle holdene har nu været i aktion én gang på de brasilianske baner. Værterne fik en resultatmæssig god start mod Bolivia, hvilket man ikke just kan sige om Argentina, og ikonet Maradona var da også benhård i sin kritik af Messi & Co. efter indsatsen mod Colombia.

Den nye dreng i klassen, Qatar, leverede noget af et comeback i sin debutkamp i verdens ældste landsholdsturnering, og topscoreren fra Asian Cup slog til med noget af et drømmescoring på Maracanã. Uruguay var i målhumør mod Ecuador, og Chile gav den også gas, nemlig Vargas, da de indledte titelforsvaret.

De tomme tilskuerpladser fylder en del på TV-skærmene, og det prøver vi at give en forklaring på i denne Mediano-podcast. Du bliver heller ikke snydt for Knudsens Kæphest, og Peter byder såmænd på en cafezinho og en lille fortælling om en oplevelse fra banerne i Brasilien fra ugen, der gik.

Vi slutter af med status på vores egen liga inde på holdet.dk, hvor de såkaldte brassereksperter er kommet i menneskehænder i kampen om prestigen og de 120 flasker Guaraná-sodavand.

Brasserbold består af Andreas Knudsen og Peter Arnholdt, som begge er ildsjæle, når det gælder sydamerikansk fodbold. Andreas bor i det kronjyske, er halvt brasser og passioneret tilhænger af storklubben Flamengo, mens scouten Peter bor i Belo Horizonte og kommer til at rapportere fra heksekedlen, mens kampene foregår. Vi leverer menuen, der sammen med jordemorkaffen, får dig til at vende op og ned på dag og nat, mens Copa América spilles.

Foto: Bruna Prado/Getty Images

Bold og bøger – de bedste bøger til sommerferien

Bold og bøger – de bedste bøger til sommerferien

Africa Cup of Nations Special: Bliv klædt på til fest med Salah, Mané, Ziyech , Koulibaly - og lange Paul

Africa Cup of Nations Special: Bliv klædt på til fest med Salah, Mané, Ziyech , Koulibaly - og lange Paul