logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano Sandbox: Copa América - kvartfinaletid!

Mediano Sandbox: Copa América - kvartfinaletid!

Brasiliansk målbonanza, argentinsk rodebutik, colombianske og uruguayanske mesterskabsbejlere. Brasserbold kigger tilbage på gruppespillet og ser frem mod de afgørende kampe om titlen på kontinentet med de store stjerner.

AF ANDREAS KNUDSEN OG PETER ARNHOLDT, BRASSERBOLD

I Copa América er vi nu klar til kvartfinalerne, og det er de forventede otte, som har klaret sig videre til knockoutfasen. Hjemmefavoritten Brasilien leverede en ren målbonanza i sidste puljekamp, og al snak om angrebskrise er forstummet. Det er især Everton, den har vist vejen, lidt bemærkelsesværdigt med tanke på, at han er eneste spiller fra den hjemlige liga i startopstillingen.

Hos Argentina kæmper den unge træner Scaloni stadig med at finde formationen (Messi + 10), som skal føre holdet til tops i denne turnering. Det ser langt bedre ud for Colombia og Uruguay, som har imponeret under henholdsvis Carlos Queiroz' og Óscar Tabárez' kyndige ledelse, og de forsvarende mestre fra Chile ser også ud til at have noget at byde ind med trods den høje gennemsnitsalder.

I denne vores femte podcast i Mediano Sandbox-regi byder vi også på et danskerdong fra Brasilien, der er bud på semifinalisterne. Knudsens kæphest bliver luftet, og så byder Peter på en cafezinho og en lille fortælling fra Belo Horizonte. Der er endvidere status på holdet.dk, hvor team 'Carlos Valderamas Hår' har taget teten i spillet om prestigen og de 120 flasker Guaraná-sodavand.

Brasserbold består af Andreas og Peter, som begge er ildsjæle inden for sydamerikansk fodbold. Andreas bor i det kronjyske, er halvt brasser og passioneret tilhænger af Flamengo, mens scouten Peter bor i Brasilien og rapporterer fra heksekedlen, mens kampene foregår. Vi leverer menuen, der sammen med jordemorkaffen, får dig til at vende op og ned på dag og nat, mens Copa América spilles.

Foto: Buda Mendes/Getty Images

Mediano Fan om ansigtsgenkendelse med Christian Rothmann & Aske Stentoft

Mediano Fan om ansigtsgenkendelse med Christian Rothmann & Aske Stentoft

Fodboldministeriet: Anekdote Special 6.0

Fodboldministeriet: Anekdote Special 6.0