logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Sandbox: Optakt til Copa América 2019 - anden del

Sandbox: Optakt til Copa América 2019 - anden del

Brasilien og Argentina er selvfølgelig blandt favoritterne til dette års Copa América. Brasserbold tager her temperaturen på de to ærkerivaler her med bare ni dage til at spillet om det sydamerikanske mesterskabet sættes i gang.

AF ANDREAS KNUDSEN OG PETER ARNHOLDT, BRASSERBOLD

Det brasilianske landshold måtte sidste år noget skuffende forlade VM-slutrunden i Rusland efter kvartfinalenederlaget på 2-1 til Belgien, og Copa América-titlen er nu nærmest et must, hvis træner Tite skal få lov til at køre de kanariegule tropper helt frem til VM i Qatar 2022.

Vi kigger 'A Seleção' efter i sømmene og leverer en udtaleguide på de brasilianske spillernavne, ligesom vi afslører brassernes formodede startopstilling til åbningskampen mod Bolivia lørdag den 15. juni kl. 02.30 danskertid.

Argentina havde en endnu ringere VM-slutrunde end brasserne, og spørgsmålet er, hvordan Messi & Co. står her et års tid efter kaosset på de russiske baner?

'La Albiceleste' kommer med en uprøvet træner i form af Lionel Scaloni, og testresultaterne har været langt fra imponerende. Arsenalet af offensive profiler er imponerende, til gengæld kan man tvivle på om defensiven holder kvalitet. Argentina har ikke vundet en titel siden 1993, Messi har aldrig vundet VM og de brasilianske værter har drillesangen parat...

Brasserbold består af Andreas Knudsen og Peter Arnholdt, som begge er ildsjæle, når det gælder sydamerikansk fodbold. Andreas bor i det kronjyske, er halvt brasser og passioneret fan af storklubben Flamengo, mens scouten Peter bor i Belo Horizonte og kommer til at rapportere fra heksekedlen, mens kampene foregår. Slår du op i Michelin-guiden leverer vi menuen, der sammen med jordemorkaffen, får dig til at vende op og ned på dag og nat, mens Copa América spilles.

Du kan høre udsendelsen her:

Du kan abonnere på den nye kanal, Mediano Sandbox:

Her hvis du bruger iTunes.

Her, hvis du lytter i Spotify.

Her, hvis du bruger PocketCast.

Og her i SoundCloud.

Skriv også gerne en anmeldelse i iTunes - eller endnu bedre fortæl andre om kanalen, hvis du hører noget, der synes fortjener et endnu større publikum.

Her kan du finde mere fra Mediano Sandbox:

Foto: Buda Mendes/Getty Images

Hammer & Brüchmann #10 - Her er fremtidens Top 6 i Superligaen

Hammer & Brüchmann #10 - Her er fremtidens Top 6 i Superligaen

Før U21 EM:  Rasmus Nissen om livet og træningskulturen i Ajax Amsterdam

Før U21 EM: Rasmus Nissen om livet og træningskulturen i Ajax Amsterdam