logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

 Mediano Sandbox: Sydamerika er igen gul og grøn

Mediano Sandbox: Sydamerika er igen gul og grøn

Finalegyser, Gabriel Jesus amok, den enlige ulv i fåreklæder, Messis brokkerier, det forbudte spørgsmål og en tidligere AaB'er på All Star-holdet. Brasserbold kigger i denne podcast tilbage på de afgørende kampe i spillet om titlen på kontinentet med de store stjerner.

AF ANDREAS KNUDSEN OG PETER ARNHOLDT, BRASSERBOLD

Brasilien fik fuldt hus, da de for femte gang ud af fem mulige udnyttede hjemmebanefordelen til at sikre sig Copa América-trofæet. Triumfen kom i hus efter en finalesejr på 3-1 over Peru foran de små 70.000 tilskuere på mytiske Maracanã. Det blev en både intens og dramatisk slutkamp med masser af kontroversielle kendelse. Vi fik en finalehelt, som gik amok efter at have set rødt midt i 2. halvleg og så en angriber med fåresyge, som skulle agere enlig ulv og bed fra sig til sidst. Og det hele sluttede af med en pressekonference, hvor det forbudte spørgsmål blev stillet.

Vi kommer i denne podcast også forbi bronzekampen, som bl.a. vil gå over i historien for Lionel Messis udvisning og hans efterfølgende beskyldninger mod det sydamerikanske fodboldforbund. Andreas rider i den anledning sin berømte kæphest med udgangspunkt i kontinentets fodboldhistorie, og så byder Peter på en 'cafezinho' i den brasilianske vinterkulde og fortæller om det at se finaler i Brasilien. Der er All Star-holdet med et nordjysk indslag, og så løfter vi sløret for vinderen af 120 stks. Guaraná-sodavand som afrunding på vores holdet.dk-konkurrence.

Du kan høre udsendelsen i Mediano Sandbox eller her:


Brasserbold består af Andreas Knudsen og Peter Arnholdt, som begge er ildsjæle inden for sydamerikansk fodbold. Andreas bor i det kronjyske, er halvt brasser og passioneret tilhænger af storklubben Flamengo, mens scouten og skribenten Peter bor i Belo Horizonte og rapporterer fra den brasilianske heksekedel.

Foto: Getty Images

Mediano Superliga: Blå-gule tænder og hurtige SønderjyskE-fødder

Mediano Superliga: Blå-gule tænder og hurtige SønderjyskE-fødder

Superliga Preview: Hvem kommer bedst ud af startblokkene?

Superliga Preview: Hvem kommer bedst ud af startblokkene?