logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Her er Medianos kanaler – År 4

Her er Medianos kanaler – År 4

Vi har ændret lidt på kanalerne, så det skulle være lettere at finde rundt i. Vi lancerer lidt nyt, men først og fremmest forsøger vi at gøre det logisk og overskueligt. Derfor vil der nu også være færre kanaler. Her får du et overblik.

Podcast-lyttere er dejlige mennesker. Ingen elsker dem vel mere end os på Mediano. I har trykket play, stream eller trykket på pilen 12,5 millioner gange, siden vi fandt på at lave podcast for lidt mere end tre år siden.

Men podcast-lyttere er også en smule konservative. Man skal i hvert fald ikke lave om på deres vaner, for så kan der blive ballade.

Vi har på Mediano forsøgt at udvikle vores kanaler – først og fremmest for lytternes skyld. Og vi har lyttet til mange gode råd og input undervejs.

Man kan opdele jeres reaktioner derude i to meget markante – og markant udtrykte – holdninger:

  1. Der er alt for meget indhold i én kanal. Lav nogle flere kanaler.

  2. Der er alt for mange kanaler. Jeg kan slet ikke finde rundt mere.

Dem har vi prøvet at lytte til. Og vi blev ærligt talt lidt rundtossede  - indtil, at vi fandt ud af, at det nok ikke var de samme mennesker, der udtrykte de to holdninger. Og vi ved godt, at der er mange midt imellem, som er mindre højlydte og ikke helt så utilfredse.

Konklusionen er, at vi ikke kan gøre alle tilfredse. Vi vil heller ikke prøve, men vi vil fortsat gerne lytte.

Så nu har vi lavet denne kanal-strategi – og her er oversigten, hvor du kan se, hvilke kanaler, der er og hvad de rummer.

De mest markante ændringer er:

  • Vi slår Mediano Magasinet og Mediano Legends sammen, så alt det mest eksklusive indhold nu bliver samlet i Mediano Magasinet. Den kanal vil vi gøre meget for, at alle lærer at kende. Mediano Legends vil herefter blive lukket.

  • Det betyder også, at der kommer lidt flere udsendelser i hovedkanalen – som når vi interviewer profiler og trænere fra Superligaen ligesom Mediano Fan flytter ind i hovedkanalen som et led i vores satsning på at tale fankulturen op.

  • Mediano Lab er fortsat for dig, der vil et skridt dybere. Her kommer endnu mere niche-indhold, og vi udvider nu med et spor om data, et om børne- og ungdomsfodbold og et om marketing, sponsorer og kommunikation (kommer i slutningen af sommeren).

  • Mediano Manager bliver sat på standby – indtil videre. Vi har ikke kunnet finde en partner, så nu kommer der i stedet enkelte udsendelser op til turneringsstart og slutrunder i hovedkanalen.

Vi har altså 6 aktive kanaler om fodbold:

Fodboldministeriet, Mediano Q om kvindefodbold og Mediano Lab med det stærke niche-indhold er til at forstå. Så den pædagogiske opgave bliver at forklare de følgende tre kanaler med lidt flere ord:

  • Mediano – vores hovedkanal. Det er beskrevet i oversigten, men her er alt det aktuelle indhold, som groft sagt altid har været i Mediano siden vores fødsel i 2016.

  • Mediano Magasinet – her kommer nu væsentligt færre enheder, og vi tillader os at sige, at det er kanalen til det allermest unikke og eksklusive indhold. Indhold, som du forhåbentlig altid kan gå tilbage i og finde noget, du gerne vil høre – eller høre igen.

  • Endelig er der Mediano Sandbox, som vi erkender kan blive en lidt blandet pose, fordi det er et sted, hvor vi prøver talenter, formater og hinanden lidt af. Det er vores rugekasse.

Udenfor fodbolden har vi sendt Pollster videre til vores gode venner på A4 Nu. Vi har sat Mediano Grand Prix på standby, fordi der ikke har været en partner i halvandet år, mens Souplesse også ligger stille, men her har vi med mellemrum stadig dialoger med partnere, og vi har stadig ambitioner om at kunne sætte stikket i til cyklingen igen.

Lidt om det kommende år

Vi har masser af planer, som vi glæder os helt vildt til at fortælle jer om. Vi har allerede støbt et par gedigne nyheder, som vil blive præsenteret efter sommerferien. Ikke alt sammen noget, vi laver alene, men noget, der forhåbentlig vil vække lidt opsigt.

Vi har ikke som mål eller ambition at lave flere kanaler. Vi er lige gået fra at tælle 17 kanaler til at tale om 12 aktive kanaler. Og i vores strategiske fokus er det tanken at ramme 10 meget, meget stærke kanaler pr. 1.1. 2020.

På partnersiden går det fint. Vi har lukket de første tre aftaler, som går frem til og med EM 2020. Dem kommer vi til løbende at fortælle om.

Vi har ikke indenfor fodbold en ambition om at lave væsentligt flere udsendelser. Vi har selv problemer med at nå at høre det hele og også lytte til gode fanpodcast og international inspiration derude. Men vi vil gerne have flere partnere og finde flere finansierings-modeller, så vi kan finansiere kvalitetsindhold - og f.eks. arbejde mere målrettet med tekst og analyser.

Og så har vi nu et meget skarpt fokus på EM 2020 - både på den indholdsmæssige og den kommercielle side. Vi har også snuset lidt til OL 2020, men vi har ikke fundet en virksomhed, der vil være med til at skabe kvalitetsindhold om de danske atleter endnu.

Men altså: Flere nyheder på vej. Af den gode slags.

Vi er jer lyttere så evigt taknemmelige for, at I har lyttet, fortalt andre om os, bidraget med ideer og debat og givet os værdifuld feedback.

Det her med kanaler bliver nok aldrig lutter lykke og harmoni mellem os og lytterne. Men det her er vores bud på, hvordan Mediano ser ud efter tre års erfaringer. Vi glæder os til at fylde dem med indhold.

Vi ønsker jer alle en fortsat god sommer.

Sådan skal SønderjyskE spille under Glen Riddersholm

Sådan skal SønderjyskE spille under Glen Riddersholm

Mediano Sandbox: Copa América – Den store Finale

Mediano Sandbox: Copa América – Den store Finale