logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano Sandbox: Copa América – Den store Finale

Mediano Sandbox: Copa América – Den store Finale

Straffesparksgysere, brasiliansk-argentinsk drama på ulykkesstadion, danskerdong og en finale mellem favoritten og overraskelsen. Brasserbold dykker i denne podcast ned i næstsidste fase i spillet om det sydamerikanske mesterskab

AF ANDREAS KNUDSEN OG PETER ARNHOLDT, BRASSERBOLD


Verdens ældst-eksisterende landsholdsturnering løber nu ind i sin sidste fase, og vi mangler egentligt bare at få kåret en vinder. Værterne fra Brasilien har levet helt op til sin seedning og kommer i søndagens slutkamp på mytiske Maracanã til at stå over for overraskelsen Peru. Brasserbold ser frem mod endnu en klassisk kamp i serien 'David mod Goliat'.

Du kommer i denne podcast også en tur tilbage til kvart- og semifinalerne, som bød på nogle uventede resultater, en masse straffespark, annullerede scoringer, et danskerdong og selvfølgelig kontinentets største clássico mellem Brasilien og Argentina. Det er også de sædvanlige punkter. Knudsens Kæphest er denne gang peruansk, mens Peter byder på en cafézinho og en tur rundt på ulykkesstadionet Mineirão i Belo Horizonte.

Vi slutter denne vores sjette podcast i Mediano Sandbox-regi af med en status på holdet.dk, hvor 'Kjeldsens Sambadrenge' har taget teten i vores egen liga, hvor det gælder om æren og 120 halvliters Guaraná-sodavand. Vi har også et lille tip til, hvor man bør se finalen, hvis man elsker sydamerikansk fodbold og har lyst til at prøve en omgang brasiliansk 'churrasco' på en sikkert dejlig søndag sommeraften på Frederiksberg.

Du kan høre udsendelsen her: 

Brasserbold består af Andreas og Peter, som begge er ildsjæle inden for sydamerikansk fodbold. Andreas bor i det kronjyske, er halvt brasser og passioneret tilhænger af Flamengo, mens scouten Peter bor i Brasilien og rapporterer fra heksekedlen, mens kampene foregår. Vi leverer menuen, der sammen med jordemorkaffen, får dig til at vende op og ned på dag og nat, mens Copa América spilles.

Foto: Getty Images

Her er Medianos kanaler – År 4

Her er Medianos kanaler – År 4

Den store Superliga-optakt til sæsonen 2019/20

Den store Superliga-optakt til sæsonen 2019/20