logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: Detroniseret klubikon og post fra CAS

Fodboldministeriet: Detroniseret klubikon og post fra CAS

Hvad er det, der er groet ud på Lars’ overlæbe? Hvordan håndterer man at blive degraderet, når man ellers har været i en nøglefigur i sin klub? Og hvorfor har CAS taget kontakt til podcasten? Få svarene i Fodboldministeriet.

Af Christian Wolny & Sture Sandø

Landsholds-Lars har fået overskæg og ”hul i håret” – begge dele for ungernes skyld. Wolny er bekymret over 8-mandsholdets planer på transfermarkedet, hvor en tidligere Superligaback kan være på vej ind og true både harmonien og positionen i truppen. Producer-Sture har ikke det store at berette, og således er endnu en ligegyldig uge overstået og et nyt ligegyldigt afsnit af podcasten til rådighed.

Med udgangspunkt i Jakob Poulsen snakkes der om, hvordan det føles for hovedpersonen selv, når en leder, anfører og klubikon fra den ene dag til den anden pludselig ikke længere har sin faste plads på banen. Og hvordan det er er for omgivelserne i klubben. Jacobsen har selv været i en lignende situation, som han forsøger at spejle det i.

Roulette-runden kom flot fra start med en sikker gevinst til en ny pokal hos en lektor i Svendborg. I denne uge skal der sendes dollars til Spjald, hvis ellers Producer-Stures fingre kan leve op til ansvaret…

Quiz’en starter med en historisk begivenhed, da CAS endelig giver lyd fra sig for første gang i historien. Ikke på grund af de ca. 100 mails med klager, Wolny har sendt dem gennem årene, men på eget initiativ fordi sidste uges skandaløse quiz naturligvis ikke kunne ignoreres. Det falder ikke i så god jord hos Landsholds-Lars. For at sige det mildt…

På balkonen er der dog ingen der ryster på hænderne. Panelet kommer forbi lytternes spørgsmål inden for, hvilken alder der egentlig er den rigtige for den klassiske begrundelse ”Jeg har en alder nu, hvor jeg skal spille fast”, vi finder ud af, hvad der kan få unge spillere til at vokse meget henover en feriepause og så er der for anden uge i træk en lytter, som skriver ind med et dilemma,  der i den grad har brug for Landsholds-Lars’ faste regler og nådesløse sind for at blive løst.

Legende News afslører, hvorfor det danske landshold i flere kampe sidst i 80’erne var i stor risiko for at måtte undvære de to nøglespillere Flemming Povlsen og Jan Bartram på grund af skader opstået i sidste øjeblik.

Alt sammen får du i denne uges udgave af Fodboldministeriet, der er sponsoreret af Faxe Kondi og LeoVegas.

Foto: Stuart Franklin/Getty Images

Nu kommer Mediano Data for dig, der ikke kan få analyse nok

Nu kommer Mediano Data for dig, der ikke kan få analyse nok

Kalejdoskopet #1 - Aarhus' kultiske anlæg

Kalejdoskopet #1 - Aarhus' kultiske anlæg