logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Aarhus Fremad - Kultklubben vil vokse udenfor banen

Aarhus Fremad - Kultklubben vil vokse udenfor banen

Den eneste anden Aarhus-klub udover AGF der har spillet Superligafodbold hedder Aarhus Fremad. Den aarhusianske kult-klub har inden sæsonen 2019-20 forsøgt at bygge på de seneste års udvikling ved at opruste udenfor banen - særligt i kontorerne og blandt de frivillige.

AF LASSE YDE HEGNET

At vi er i Aarhus er der ingen tvivl om. Ordet potentiale hænger usagt i lufter over træner Morten Mølkjær der på trænerkontoret på Riisvangen, forsøgte at sætte ord på Aarhus Fremad 20 år efter Superligaen og fire år efter Danmarksserien til denne udsendelse.

Træneren der er yngre end nogle af sine spillere, giver indblik i hvordan man arbejder med en trup der ikke kan få løn for at spille, og hvor ikke alle kan træne på samme tid. Hvilke muligheder han har for at skrue op og ned for klubbens udvikling og styrken i at være beliggende i Danmarks næststørste by, med universitetet rundt om hjørnet. Og sidst men ikke mindst, hvilken udfordring det er at miste tre spillere på over 1.90 m.

Du kan høre hele udsendelsen her:


mølkjær.jpg
Foto: Vildmedfoto.dk/FotoTrine

Her er Mediano Superliga - og du får et tema om Røde Stjerne og en af årets vigtigste kampe med i pakken

Her er Mediano Superliga - og du får et tema om Røde Stjerne og en af årets vigtigste kampe med i pakken

Xee Premier League Special: Mesterskabsduellen 2019/20

Xee Premier League Special: Mesterskabsduellen 2019/20