logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: Straf spillerne og Jesper Olsen-komplottet

Fodboldministeriet: Straf spillerne og Jesper Olsen-komplottet

Hvordan kan en vicevært hjælpe med at få Christopher med på EM-sangen? Hvordan burde klubberne kunne sanktionere strejkende spillere? Og hvordan kan quiz’en få et endnu mere skandaløst forløb end den har haft før? Få svarene i Fodboldministeriet.

Af Christian Wolny & Sture Sandø

Der er for alvor ved at samle sig begrundet håb for, at den tredobbelte kapelmester Mads Julius Dyrst og pop-sangeren Christopher kan gå sammen om at lave en EM-sang til næste sommer. For det første er Landsholds-Lars’ knæ i bedring, så Christopher snart kan udfordres på Paddelbanen. Derudover byder flere af ministeriets gode venner ind med mulig hjælp for at det ambitiøse projekt kan blive til virkelighed.   

Det er ingen hemmelighed, at spillere som strejker for at bryde en kontrakt, de selv har forhandlet på plads og skrevet under på, ikke er helt populære i Fodboldministeriet. Og hverken Bale, Griezmann eller Koscielny er vokset i popularitet henover sommeren. Der snakkes om de forskellige tilfælde, og Landsholds-Lars har et forslag til, hvordan det problem kan løses.

At Roulette-runden prioriterer de gode fodboldformål over personlige formål, bevises tydeligt i denne uge, hvor der spilles til fordel for Jacobsens fjendskabsklub nr. 1.

Quiz’en i denne sæson har budt på et særsyn og/eller en skandale i alle afsnit indtil nu. Denne uge er ingen undtagelse. For første gang nogensinde udvandrer en af deltagerne. Hvilket dog ikke forhindrer quiz’en i at fortsætte…

På balkonen kommer panelet forbi lytternes spørgsmål omkring, hvad der er årsagen bag de danske holds flop i Europæisk fodbold, sammenhængen mellem kontrakters længde og løn påklædningspli i et omklædningsrum. Det sidste kaster en af Landsholds-Lars’ ellers yderst sjældne regler af sig.

Legende News får breaking-bjælken til at blinke i denne uge. Anekdoten om legenden Jan Bartram bringer nemlig den ægte årsag til det totale danske kollaps mod Spanien til VM i 86 frem i dagens lys.

Alt sammen får du i denne uges udgave af Fodboldministeriet, der er sponsoreret af Faxe Kondi og LeoVegas.

Foto: David Ramos/Getty Images

Bold & Bøger – jorden rundt med fodboldbøger

Bold & Bøger – jorden rundt med fodboldbøger

Vi fejrer vores nye aftale med Arbejdernes Landsbank - Ny serie om provinsens store byer

Vi fejrer vores nye aftale med Arbejdernes Landsbank - Ny serie om provinsens store byer