logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Xee Premier League Special #17: Uroen ulmer under overfladen hos Spurs

Xee Premier League Special #17: Uroen ulmer under overfladen hos Spurs

Podcast: I denne Xee Premier League Special forsøger vi at dykke ned under overfladen hos Tottenham, som i hele 2019 har virket som et hold ude af balance, for at finde svar på, hvad der er galt i klubben.

AF ADAM MØLLER GOMAA

Udsendelsen i denne artikel er præsenteret i samarbejde med Xee.

Dette er en Xee Premier League Special, som handler om Tottenham Hotspur Football Club. Deres slingrekurs både i denne sæsons første tre kampe og i 2019 generelt - og ikke mindst de udmeldinger, der kommer fra nøglepersoner i klubben, giver anledning til mange spørgsmål.

Hvad er det, der foregår i Tottenham? Hvorfor går Mauricio Pochettino ud og siger, at der uro i truppen? Hvorfor spiller Jan Verthongen ikke? Og hvad med Christian Eriksen – skal han sælges, eller skal han spille?

Det er blot nogle af de spørgsmål, som vi forsøger at finde svar på i denne Xee Premier League Special, hvor vi altså går tæt på Tottenham, og tager temperaturen på en klub, hvor uroen synes at ulme under overfladen.

I studiet sidder fodboldtræner Rasmus Monnerup sammen med repræsentant fra White Hart Danes, Tottenhams officielle danske fanklub, Bjarke Højgaard.

Du kan høre udsendelsen her:

Hvis du synes, at Signe Vadgaard er lidt stille, da hun skal sende en hilsen syv et halvt minut inde i udsendelsen, så er det en teknisk bøf fra studieværten. Det hun gerne ville sige er: Husk at se Premier League på Xee.

Det er er takket være Xee, at vi kan lave disse Premier League særudsendelser, så send en venlig tanke til dem, hvis du kan lide, hvad du hører. 

Xee sender altså Tottenhams møde med Arsenal på søndag klokken 17.30, så det er der, du skal tune ind på The North London Derby.

Foto: Getty Images

Tema om spisevægring: Har man et problem i dansk eliteidræt?

Tema om spisevægring: Har man et problem i dansk eliteidræt?

Premier League Preview – Nordlondon skal males rød eller hvid

Premier League Preview – Nordlondon skal males rød eller hvid