logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Europa League Special - Hvad nu FC Midtjylland og Brøndby?

Europa League Special - Hvad nu FC Midtjylland og Brøndby?

Både Brøndby og FC Midtjylland spillede sig langt fra avancement i Europa League-kvalifikationen torsdag aften, hvor begge hold led nederlag. Vi samler op på kampene og tager temperaturen på, hvor de to hold befinder sig europæisk.

AF ASBJØRN ANDREASEN

FC Midtjylland skal opnå tre Europa-gruppespil inden 2020. Brøndby skal opnå europæiske kampe fra sæsonen 2021. Derfor var begge hold skuffede torsdag aften, da begge led nederlag på 2-4 mod henholdsvis Glasgow Rangers og Braga.

På trods af perioder med lovende spil fra begge danske mandskaber, blev det alligevel til store nederlag. Vi analyserer de to kampe og forsøger at give dem perspektiv ved at se på klubbernes respektive tilstande og ambitioner.

Francis Dickoh, der tidligere har spillet i FC Midtjylland og klubber i en række forskellige lande, er ekspert i udsendelsen. Her forsøger han at nuancere det at spille europæisk i forhold til nationalt fodbold samt vurdere, hvor de to hold står.

Du kan høre udsendelsen her:

Foto: Getty Images/Jan Christensen

Talenterne, kulturen og pengene - kom med ind i maskinrummet, hvor de store talenter udvikles

Talenterne, kulturen og pengene - kom med ind i maskinrummet, hvor de store talenter udvikles

Xee Premier League Special #16: Opsamling på transfervinduet

Xee Premier League Special #16: Opsamling på transfervinduet