logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: Opvarmning og dark Horst

Fodboldministeriet: Opvarmning og dark Horst

Hvad er Landsholds-Lars’ bedste autograf-anekdote? Hvor skidt nyt er det for Wolny, at quiz’en er helt uden lytterspørgsmål? Og hvordan har opvarmning udviklet sig hen over de sidste mange år? Få svarene i ugens udgave af Fodboldministeriet.

Af Chrsitian Wolny & Sture Sandø

Så var det lige, at kendislægernes klub nu også officielt er en trio. At Landsholds-Lars indrømmer et brutalt svindelnummer, der fuldstændig hiver tæppet væk under en stakkels fan, der har levet på en løgn i årevis. Og så er legenden og hall of famer’en Schjønberg tilsyneladende i alvorlige problemer i Aarup. Det skorter ikke med ting at komme i gang på i denne uge.

Og apropos opvarmning, så er det også ugens tema. Jacobsen fortæller om opvarmningens betydning og udvikling fra hans professionelle karriere startede og til nu. Hvor meget af den har fysisk betydning, og hvor meget det egentlig mere handler om det mentale i timen op til en kamp. Her bliver der givet tips, som kan tages i brug lige fra serie 6 til landsholdet.

Roulette-runden er tæt på sin første krise i årevis. Et godt fodboldformål i Afrika skal forsøge at rette op på slingrekursen, men det er på meget kontroversiel vis pludselig Producer-Sture, der skal redde dagen, og så er oddsene bestemt ikke på de godes side… Quiz’en er til Wolnys store frustration tømt for lytterspørgsmål i denne uge, men måske er det nu praktikant-Theis for alvor træder ind på scenen og skaber spænding i den udskældte styrkeprøve på alt andet end relevant fodboldviden. 

På balkonen kommer panelet forbi lytternes spørgsmål omkring bizarre og ekstreme hobbies, lad udstråling og kvindelige dommere.

I Legende News bringer Jan Bartrams anekdoter os nu til Tyskland og insiderviden omkring, hvordan det egentlig gik for sig, da Uerdingen-træner Horst Wohlers under skandaløse omstændigheder næsten blev dansk landstræner. Bag kulissen fik Bartram hevet selvtilliden ud af tyskeren, skabt vejen for Ricardo og en EM-triumf, men samtidig ofret sin egen Bundesligakarriere i processen.   

Alt sammen får du i denne uges udgave af Fodboldministeriet, der er sponsoreret af Faxe Kondi og LeoVegas.

Foto: Bongarts/Getty Images

Mediano Legends - Diego Maradona

Mediano Legends - Diego Maradona

Hobro Special - Hør om Sabbi, Pål og Babayan. Om Peter Sørensens korte ønskeliste. Om Kuhn, Dal, Thomasberg og Michelsen

Hobro Special - Hør om Sabbi, Pål og Babayan. Om Peter Sørensens korte ønskeliste. Om Kuhn, Dal, Thomasberg og Michelsen