Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv.
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Landsholds Special - En dag på kontoret i Reykjavik

Nations League Podcast: Kasper Hjulmands Danmark er tæt på målet i den første lille eksamen med efterårets Nations League efter 3-0 på Island mod Erik Hamréns altid vanskelige landshold.

Af Peter Brüchmann

Udsendelsen i denne artikel er sponsoreret af Arbejdernes Landsbank

3-0 til Danmark og videre til Wembley. Det begyndte trægt, langsomt og kedeligt for øjnene af 59 tilskuere i Reykjavik, da Danmark solidt skubbede Island formentlig fast ned på gruppens sidsteplads og nedrykning til B-gruppen. Men da først Danmark med det, der lignede dommerhjælp var kommet foran i 1. halvlegs sidste minut, kunne Christian Eriksen og Robert Skov hurtigt afgøre kampen efter pausen og sikre et fint resultat mod en ofte vanskelig modstander.

Her analyserer vi kampen i Reykjavik, kigger på Danmarks tre første kampe i Nations Leagues A-gruppe og de første fire med Kasper Hjulmand som landstræner. Med i studiet er fodboldtræner Rasmus Monnerup.

Du kan høre udsendelsen her:

**Udsendelsen er sponsoreret af Arbejdernes Landsbank** 3-0 til Danmark og videre til Wembley. Det begyndte trægt, langsomt og kedeligt for øjnene af 59 tilskuere i Reykjavik, da Danmark solidt skubbede Island formentlig fast ned på gruppens sidsteplads og nedrykning til B-gruppen. Men da først Danmark med det, der lignede dommerhjælp var kommet foran i 1. halvlegs sidste minut, kunne Christian Eriksen og Robert Skov hurtigt afgøre kampen efter pausen og et fint dansk resultat mod en ofte vanskelig modstander. Her analyserer vi kampen i Reykjavik, kigger på Danmarks tre første kampe i Nations Leagues A-gruppe og de første fire med Kasper Hjulmand som landstræner. Med i studiet er fodboldtræner Rasmus Monnerup. Hør også vores bud på Danmarks ideal-opstilling til EM-slutrunden næste sommer, hvis alle spillere er i rette form. Hør hvem der især skal løfte sig - eller skifte klub. Vært: Peter Brüchmann

Hør blandt andet om:

• Hvor har dette hold taget positive skridt i forhold til at skabe en EM-tro? Noget af sigtet lige nu er jo forberedelse til næste sommer?

• Monnerup får opgaven: Prøv at sætte din drømmeopstilling til EM næste år, hvor alle kommer i form – hvor mange er så på plads?

• Hvor skal Danmark løftes for at have et rigtig godt EM-hold?

• Og hvad er de mest synlige forskelle efter skiftet fra Hareide til Hjulmand?

I udsendelsen nævnes en udsendelse, hvor vi kigger på talentudviklingen i Belgien og England og hvad Danmark kan lære af disse lande. Den kan du høre her:

Players Lounge #4 - Mikkel Rygaard, FC Nordsjælland

Ny serie om vinderkultur – Hvad er kultur? Hvornår er det vinderkultur? Og hvordan skaber man den?